search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 04:49
MENU CLOSE

Ράνια Τζίμα: Απαντά πρώτη φόρα για το απρόοπτο με το τσιγάρο στον άερα

24.09.2023 13:08
tzima

Για το video που έκανε τον γύρο του διαδικτύου και τη δείχνει να κρατά ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων μίλησε για πρώτη φορά η Ράνια Τζίμα.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega απάντησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου για το βίντεο που έγινε viral.

«Έγινα πάλι viral; Έγινα πάλι. Εντάξει, τι να πω; Καπνίζω. Δεν είμαι χαρούμενη που καπνίζω. Δεν είμαι περήφανη που καπνίζω. Παρακαλώ πολύ, μην καπνίζετε αν μπορείτε. Κι εγώ θα προσπαθήσω να το κόψω, είναι στόχος ζωής για μένα αυτό. Αλλά, και οι δημοσιογράφοι είμαστε άνθρωποι κανονικοί, που μπορεί να καπνίσουμε, να πιούμε ένα ποτό», ανέφερε αρχικά.

«Δεν είμαστε γυάλινοι. Και τρώμε, και κοιμόμαστε, και καπνίζουμε. Είμαστε άνθρωποι. Δε βλέπω τι γράφεται για μένα στο twitter, δε μπορώ να κάνω αυτή τη δουλειά. Αν κάνω αυτή τη δουλειά, δε θα κάνω τη δική μου», επισήμανε.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση Σαββάτου: «Αναταραχή» στα …νερά της πρωινής ζώνης

«Ψυχοκόρες»-Πρεμιέρα: Τα δύο πρώτα συγκλονιστικά επεισόδια απόψε στον ΑΝΤ1

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Κυριακής (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 02:05