search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 22:30
MENU CLOSE

Αυγέρη για Φίλη: «Αριστερά είναι να σέβεσαι τη δημοκρατική απόφαση» – «Καρφί» για Κατρούγκαλο, απάντηση και σε Καλπάκη (video)

26.09.2023 12:30
dora_avgeri_new

Απάντηση στον Νίκο Φίλη έδωσε με δηλώσεις της στην ΕΡΤ, η νέα εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη.

«Το ζήτημα δεν είναι τι λες, είναι τι κάνεις. Αριστερά σημαίνει συλλογικότητα, σημαίνει συντροφικότητα, σημαίνει να σέβεσαι τη δημοκρατική απόφαση και πολύ περισσότερο να δίνεις το περιθώριο στον άλλο, τον χρόνο για να αποδείξει στην πράξη» είπε αρχικά η Δώρα Αυγέρη.

«Ο κ. Κασσελάκης δεν πρόλαβε να μιλήσει. Αυτό που βλέπουμε είναι ότι αφαίρεσαν την πολιτική από τον κ. Κασσελάκη, και προσπάθησαν να βάλουν άλλα πράγματα, αυτοί που καμώνονται και μιλάνε για μεταπολιτική και μιλούν μονίμως αυτοί» πρόσθεσε.

«Ο Νίκος Φίλης δέχτηκε πολλές προσκλήσεις και προτάσεις, επιχείρησε ο Στέφανος Κασσελάκης να μιλήσει μαζί του. Δεν τα κατάφερε. Άρα ποιος μπορεί να κατηγορηθεί για έλλειμμα αριστερής στάσης; […]

Και συνέχισε:

«Αντί σήμερα εγώ να απαντώ στο τι λέει η ΝΔ και να κάνουμε όλοι μαζί αντιπολίτευση, απαντώ στο τι λένε οι σύντροφοί μου από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό είναι λάθος, αλλά θα έλεγα ότι είναι και ύποπτο»

«Βλέπω συντρόφους μου να αντιπολιτεύονται τον ίδιο τους τον εαυτό, ενώ ήταν μέλη της κυβέρνησης Τσίπρα να τον αντιπολιτεύονται ακόμη και σήμερα […] Δεν θέλω να μπω σε ονόματα».

«Καρφί» για Κατρούγκαλο

Αναφερόμενη στον σάλο που είχε ξεσπάσει λίγες ημέρες πριν τις εκλογές με αφορμή τη δήλωση Κατρούγκαλου, είπε ότι επρόκειτο για ένα «παιδαριώδες σφάλμα», προσθέτοντας ωστόσο με νόημα ότι «Εγώ δεν κατατάσσω τον κύριο Κατρούγκαλο στους ανθρώπους που κάνουν εύκολα λάθη».

Στη συνέχεια, σε ερώτηση των δημοσιογράφων αν υπονοεί ότι η δήλωση Κατρούγκαλου έγινε εσκεμμένα, η νέα εκπρόσωπος απέφυγε δύο φορές να απαντήσει.

Απάντηση σε Καλπάκη: «Την ίδια πικρία θα έχω κι εγώ»

Σχολιάζοντας την ανάρτηση του Στέργιου Καλπάκη, που ανέφερε ότι ενημερώθηκε για την απομάκρυνσή του από ιστοσελίδες, η Δώρα Αυγέρη είπε:

«Μπορεί να υπάρχουν ενστάσεις για τον τρόπο ενημέρωσης, κρατώ αυτό, να ξέρετε ότι την ίδια πικρία θα έχω και όταν θα φύγω εγώ από αυτή τη θέση, γιατί έτσι είναι. Κλείνουν οι κύκλοι, ανοίγουν καινούργιοι, κανείς δεν είναι μόνιμος σε αυτό. Δεν σημαίνει ότι επειδή υπάρχουν αλλαγές δεν υπάρχει εκτίμηση στα πρόσωπα και ότι τα πρόσωπα αυτά δεν μπορούν να είναι σημαντικά για τον τωρινό χρόνο ή τον επόμενο. Αλίμονο… Πρέπει να είμαστε πάντα ευπροσάρμοστοι…»

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης: Παραμένει πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Φάμελος

Ραγκούσης και Καλπάκης για τις πρώτες αλλαγές προσώπων στον ΣΥΡΙΖΑ: «Τις μάθαμε από τα ΜΜΕ»

Νέος εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας ο Νίκος Ρωμανός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 22:29