search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:36
MENU CLOSE

Απάντηση Φάμελλου σε Μητσοτάκη: «Ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπείται θεσμικά και τεκμηριωμένα στη Βουλή»

28.09.2023 14:07
famellos-vouli

Απάντηση σε όσα είπε νωρίτερα ο πρωθυπουργός για την εκπροσώπηση του κόμματος της αξωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή έδωσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Σωκράτης Φάμελλος.

«Παρά τα λεγόμενα του Κυριάκου Μητσοτάκη, στην κοινοβουλευτική του ομάδα, ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ εκπροσωπείται θεσμικά, συλλογικά και τεκμηριωμένα στη Βουλή. Ο κ. Μητσοτάκης είναι αυτός που αδυνατεί να απαντήσει στην τεκμηριωμένη κριτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης» έγραψε στο Twitter ο Σωκράτης Φάμελλος.

«Και θα συνεχίσουμε, μέσα και έξω από τη Βουλή, αυτό τον αγώνα, μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στη θέση του προέδρου.

Δυστυχώς για την ελληνική κοινωνία και οικονομία αυτό που αποδεικνύεται ότι έχει κατασκευαστεί με “σαθρά υλικά”  είναι η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Για αυτό και εξελίσσεται αυτή η εκτεταμένη κρίση ανασφάλειας στην οικονομία, στην πολιτική προστασία αλλά και στους δημοκρατικούς θεσμούς» καταλήγει η ανάρτηση.

Τι είπε ο Μητσοτάκης

«Ο νέος αρχηγός της αξιωματικής της αντιπολίτευσης δεν θα είναι στη Βουλή. Θα απουσιάζουν έτσι οι συγκεκριμένες θέσεις, το σχέδιο της αντιπολίτευσης, οι συγκεκριμένες απαντήσεις και τα ερωτήματα που θέτονται σε επίπεδο αρχηγού της αντιπολίτευσης. Αλλά αυτό φαντάζομαι θα κληθούν να το υπηρετήσουν με επάρκειά οι εκλεγμένοι οι συνεργάτες του, όπως ο Παύλος Πολάκης και ο Νίκος Παππάς» ανέφερε νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην ΚΟ της ΝΔ.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης στην ΚΟ της ΝΔ: Επίθεση στον Κασσελάκη, «θα τον “υπηρετήσουν” στη Βουλή Πολάκης και Παππάς» (video)

Αποστολάκης για θητεία Κασσελάκη: Δεν θα πάει στη Ρω – Θα κάνει το 20ημερο του κάποια στιγμή

Επίκαιρη ερώτηση Ανδρουλάκη στον Μητσοτάκη για τη στεγαστική κρίση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:31