search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 11:28
MENU CLOSE

Ο Μικ Τζάγκερ έτοιμος να μοιράσει 500 εκατ. δολάρια σε ιδρύματα: «Τα παιδιά μου δεν χρειάζονται τόσα για να ζήσουν καλά»

28.09.2023 17:34
MIK_JAGGER
AP

Ο γερόλυκος της ροκ, Μικ Τζάγκερ μπορεί να έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μία τεράστια περιουσία μετά από τόσα χρόνια καριέρας, όμως σύμφωνα με τις τελευταίες του δηλώσεις σκέφτεται να μοιράσει ένα μεγάλο…μέρος της σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και όχι στα παιδιά του. Τι εξήγησε ο ίδιος σε νεότερη συνέντευξή του.

O μουσικός μίλησε στη «Wall Street Journal» και εξήγησε πως θα προτιμούσε να αφήσει 500 εκατομμύρια δολλάρια σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, παρά στους…απογόνους του.

«Τα παιδιά μου δεν χρειάζονται 500 εκατ. δολάρια για να ζήσουν καλά», είπε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε: «Ίσως κάνεις έτσι και κάτι καλό στον κόσμο» εξήγησε.

Ο Μικ Τζάγκερ έχει αποκτήσει οκτώ παιδιά, την 52χρονη κόρη του, Κάρις με τη Μάρσα Χαντ και την 51χρονη Τζέιντ με τη Μπιάνκα Τζάγκερ. Στη συνέχεια, υποδέχτηκε τέσσερα παιδιά με την Τζέρι Χολ, την Ελίζαμπεθ, τη Τζόρτζια Μέι, τον Τζέιμς και τον Γκάμπριελ.

Το 1999, το μοντέλο Λουτσιάνα Μοράντ Γκιμένεζ έφερε στον κόσμο τον γιο του, Λούκας, ενώ το 2016 γεννήθηκε ο μικρότερος γιος του με τη Μέλανι Χάμρικ, ο Ντέβεροξ.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Άγγλος τραγουδιστής τόνισε πώς ελπίζει η κληρονομιά των Stones να συνεχιστεί για πολύ καιρό, αφότου φύγει.

Οι Rolling Stones κυκλοφορούν νέο άλμπουμ μετά από 18 χρόνια

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Rolling Stones όπως ανακοινώθηκε κυκλοφορούν νέο άλμπουμ μετά από 18 χρόνια. Το πρώτο single ονομάζεται Anger και όλο το νέο άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου. Το συγκρότημα δήλωσε ότι θα είναι ένα άλμπουμ αφιερωμένο στον ντράμερ τους Charlie Watts που έφυγε το 2021 στα 80 του χρόνια.

Διαβάστε επίσης:

Σάρον Όσμπορν: «Μένω χωρίς φαγητό τουλάχιστον 3 μέρες την εβδομάδα» (Video)

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Ήμουν 17 χρονών όταν έκανα πρώτη φορά σεξ – Είχαμε κατάληψη στο σχολείο» (video)

Ορθούλα Παπαδάκου: «Έφαγα πάρα πολύ ξύλο, μου έσπασαν τα πλευρά – Φοβήθηκα για τη ζωή μου» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 11:26