search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 15:48
MENU CLOSE

Κανονικά από σήμερα τα δρομολόγια του «Εξπρές Σκιάθος» από Βόλο

01.10.2023 12:56
skia8os
Πηγή φωτογραφίας: skiathoslife.gr

Κανονικά θα εκτελούνται από σήμερα τα δρομολόγια του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Εξπρές Σκιάθος» το οποίο χθες προσέκρουσε κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης στο λιμάνι της Σκιάθου χωρίς να αναφερθεί κάποιος τραυματισμός.

Στο πλοίο επέβαιναν 107 επιβάτες εκ των οποίων οι 55 αποβιβάστηκαν στο λιμάνι της Σκιάθου. Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα στο πλοίο μετά από έλεγχο που έγινε από το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης, διαπιστώθηκε στρέβλωση λαμαρίνας ενώ μετά από την προσκόμιση πιστοποιητικού καλής αξιοπλοϊας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα επετράπη ο μεμονωμένος πλους του πλοίου για το λιμάνι του Βόλου κενό επιβατών και φορτίου.

Οι υπόλοιποι επιβάτες του πλοίου προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με το επιβατηγό τουριστικό πλοίο “Αγ.Νικόλαος” ενώ κάποια οχήματα που έχουν παραμείνει στο λιμάνι της Σκιάθου θα μεταφερθούν σήμερα με πλοία της γραμμής.

Το πλοίο εκτελεί προγραμματισμένο δρομολόγιο από λιμένα Βόλου για Σκιάθο-Γλώσσα Σκοπέλου-Σκόπελο-Αλόννησο και επιστροφή.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: 74χρονος τουρίστας πέθανε την ώρα που έπινε καφέ

Ωρωπός: Νεκρή η 70χρονη που παρασύρθηκε από στρατιωτικό όχημα

Οργή στη Χαλκίδα: Κλείδωσαν 4χρονη σε αμάξι και έφυγαν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 15:45