search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 18:38
MENU CLOSE

Οργή στη Χαλκίδα: Κλείδωσαν 4χρονη σε αμάξι και έφυγαν

01.10.2023 11:23
kortisaki new

Ένα 4χρονο κοριτσάκι εντοπίστηκε να είναι κλειδωμένο μέσα σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο με κλειστά τα παράθυρα στην Χαλκίδα σε ένα περιστατικό που «ξυπνά» δυσάρεστες μνήμες από άλλα παρόμοια.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα, evima.gr, το απόγευμα της 27ης Σεπτεμβρίου το κοριτσάκι εθεάθη κλειδωμένο μέσα σε διπλοπαρκαρισμένο αυτοκίνητο στην οδό Κωνσταντινίδου μετά την Αβάντων.

Το δυνατό κλάμα και τα ουρλιαχτά της 4χρονης, που αφέθηκε εκεί προφανώς από τους γονείς του ή κάποιον άλλον συγγενή, κινητοποίησαν ένα άτομο που είχε βγει να πετάξει τα σκουπίδια σε κοντινή απόσταση. Το κοριτσάκι καθόταν στη θέση του συνοδηγού. Αμέσως ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Αρχές.

Διαβάστε επίσης:

Παρμενίων 23: Ηχούν καμπάνες και σειρήνες σε όλη την Ελλάδα την Δευτέρα

Γλυφάδα: 75χρονος πνίγηκε σε παραλία

Δολοφονία στον Άγιο Παντελεήμονα: «Βοήθεια, σκότωσαν τον πατέρα μου» φώναζε η κόρη του θύματος – Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 18:34