search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 20:35
MENU CLOSE

Blue Horizon: Διευκρινίσεις από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο για τα περί προαγωγής του λιμενάρχη

02.10.2023 14:46
blue0horizon-12-new

Διευκρινίσεις για τα περί προαγωγής του Λιμενάρχη που είχε υπηρεσία όταν δολοφονήθηκε ο 36χρονος Αντώνης Καργιώτης από την Κρήτη, προσπαθώντας να ανεβεί στο Blue Horizon, έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο Παύλος Μαρινάκης εξήγησε ότι ο συγκεκριμένος αξιωματικός, ο οποίος έλαβε τη θέση του βοηθού Κλαδάρχη, πλέον βρίσκεται σε μη επιχειρησιακή θέση, κάτι που προβλέπεται και από το σχετικό πειθαρχικό κώδικα, θέση η οποία, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, δεν συνιστά προαγωγή, αλλά ήταν μια θέση που ο συγκεκριμένος θα μπορούσε να καταλάβει, λόγω βαθμού και συνολικής κρίσης της πορείας του, μέχρι να κριθεί συνολικά η υπόθεση.

«Ο ισχυρισμός ότι υπήρξε προαγωγή, υπονοώντας και την οιαδήποτε επιβράβευση, δεν ευσταθεί και δεν προκύπτει από πουθενά», τόνισε.

Νωρίτερα, ρεπορτάζ της εφημερίδας RealNews, ανέφερε ότι ο αρχιπλοίαρχος, που ήταν ο λιμενάρχης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, προήχθη σε υψηλόβαθμη θέση, με μετάθεση στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος ως βοηθός του διευθυντή Κλάδου Ασφαλείας, μετά από επίσημη απόφαση του Αρχηγείου.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Νέα δίκη στο Στρατοδικείο για τη δολοφονία του 25χρονου μπάτλερ από τη Σρι Λάνκα το 2013

ΟΑΚΑ – Καθηγητής αντισεισμικών κατασκευών: Εγχειρίδιο υπήρχε, προφανώς δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ (video)

Λαμία: Χτύπησε τη σύζυγο του και έπιασε το παιδί του από τον λαιμό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 20:35