search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 14:19
MENU CLOSE

Δικηγόρος οικογένειας Καργιώτη: «Το πλήρωμα γνώριζε ότι ο Αντώνης ήταν ΑμεΑ»

16.09.2023 16:32
BLUE HORIZON

Ξεσπά ο δικηγόρος της οικογένειας του Αντώνη Καργιώτη, που έχασε τη ζωή του στο λιμάνι του Πειραιά όταν τον απώθησε πλήρωμα του Blue Horizon.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο Μάνο Δρακωνάκη, το πλήρωμα του Blue Horizon γνώριζε την κατάσταση του 36χρονου ωστόσο αγνόησαν το γεγονός πως ο Αντώνης ήταν ΑμεΑ.

Σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ Κρήτης, υποστήριξε πως «ο θάνατος του Αντώνη Καργιώτη προήλθε από πολλά λάθη, από πολλές λάθος κινήσεις και παραλείψεις από έμπειρο προσωπικό ενός πλοίου».

Ωστόσο, ανέφερε πως ήταν ανεπίτρεπτο το γεγονός πως το πλήρωμα του Blue Horizon, όσο και στελέχη του λιμενικού, γνώρισαν ότι ο Αντώνης ήταν ΑμεΑ καθώς η οικογένεια είχε ενημερώσει και εκείνοι όχι μόνο δεν επέδειξαν περαιτέρω προσοχή «αλλά αντιθέτως σκότωσαν το παιδί αυτό».

«Αυτό που γνωρίζω είναι ότι το πλοίο κατέπλευσε με ανοιχτό καταπέλτη. Όταν ο καπετάνιος ενημερώθηκε, συνέχιζε να φεύγει, κάτι το οποίο αν αληθεύει, αντιλαμβάνεστε την υπευθυνότητα της κίνησης του καπετάνιου», επεσήμανε.

Διαβάστε επίσης:

Ωρωπός: Φωτιά τώρα στον Μαρκόπουλο – Εναέρια στη μάχη με τις φλόγες

Θεσσαλία: «Συγνώμη Γούβι που δεν μπόρεσα να σε σώσω» – «Αυτά τα μάτια θα με στοιχειώνουν ώσπου να πεθάνω» (Video)

Καρύδης για Θεσσαλία: «Σα να τη χτύπησαν 8,5 Ρίχτερ» – «Θα υπάρξουν καθιζήσεις»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 14:19