search
ΤΡΙΤΗ 11.06.2024 18:02
MENU CLOSE

Τσιμτσιλή: Σοκαρισμένη από τον θάνατο συνεργάτη της στο Happy Day (Video)

02.10.2023 10:50
tsimtsili-new

Με ένα δυσάρεστο νέο καλημέρισε τους τηλεθεατές η Σταματίνα Τσιμτσιλή τη Δευτέρα, γνωστοποιώντας τον απροσδόκητο θάνατο ενός συνεργάτη της εκπομπής της.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Σταματόπουλο ο οποίος έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή, αφήνοντας πίσω του τη σύζυγο και τα δυο παιδιά τους. Η παρουσιάστρια εξέφρασε τα ειλικρινή της συλλυπητήρια μέσα από τον αέρα του Happy Day δηλώνοντας τη συμπαράστασή της στην οικογένεια του εκλιπόντος.

«Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν κι άλλα δάκρυα και επιλέξαμε να το κάνουμε προς το τέλος της εκπομπής. Για εμάς ήταν ένα σοκ ότι ξαφνικά ενημερωθήκαμε το πρωί πως έφυγε από τη ζωή, ένας δικός μας άνθρωπος, ένας άνθρωπος του Alpha. Ο Παναγιώτης Σταματόπουλος, ένας άνθρωπος που ίσως τον είχατε δει και μέσα από τα βιντεάκια του Μάνου, ένα πολύ αγαπημένο πλάσμα, ένας από τους μοντέρ της δικής μας εκπομπής.

Ένας άνθρωπος πάντα γλυκός και χαμογελαστός. Δυστυχώς αφήνει πίσω του δυο παιδιά και τη σύζυγό του. Τα λόγια είναι πολύ δύσκολα σε αυτές τις περιπτώσεις. Όταν έναν άνθρωπο τον συναντάς καθημερινά, χωρίς να ξέρεις ότι έχει κάποιο πρόβλημα, αιφνιδιάζεσαι και σοκάρεσαι. Αυτή τη στιγμή, η σκέψη μας, η αγάπη μας και η στήριξή μας είναι με την οικογένειά του, τα παιδιά του και τη Μαρία, τη σύζυγό του. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια. Καλό ταξίδι. Σίγουρα θα προσέχει τους ανθρώπους του από ψηλά πια» ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Λίζα Δουκακάρου: «Θα σου κρατάω πάντα το χέρι, όπως τότε μικρές» – Η σπαρακτική ανάρτηση για τον θάνατο της αδελφής της

Κορινθίου για την αποχώρηση από το «Πρωινό»: «Το πρόβλημα ήταν με 3 συγκεκριμένα άτομα»

Εφημερίδες: Οι τίτλοι από τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 11.06.2024 18:01