search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 18:38
MENU CLOSE

Κορινθίου για την αποχώρηση από το «Πρωινό»: «Το πρόβλημα ήταν με 3 συγκεκριμένα άτομα»

01.10.2023 14:07
korin8iou_liagkas

Τον πραγματικό λόγο για τον οποίο αποχώρησε από το «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1 αποκάλυψε η Μαρία Κορινθίου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», η ηθοποιός ξεκαθάρισε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με το κανάλι και αποκάλυψε για πρώτη φορά δημόσια ότι το θέμα της είχε να κάνει με 3 συγκεκριμένα άτομα.

«Έκανα υπομονή 9 μήνες. Ένιωσα ότι καταπατήθηκε η αξιοπρέπειά μου και γι αυτό αποφάσισα να πω ότι φεύγω το καλοκαίρι. Λίγο μπουμπουλινέικα, το δήλωνα όμως όλο αυτό το διάστημα ότι “να ηρεμήσουμε γιατί είμαι στα όριά μου”», τόνισε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

«Το πρόβλημά μου δεν ήταν με τον ΑΝΤ1»

«Πριν από 20 χρόνια, μετά την Αμερική, η πρώτη μου δουλειά ήταν στον ΑΝΤ1. Αισθανόμουν παιδί του ΑΝΤ1 γιατί εκεί ήταν η πρώτη μου δουλειά. 20 χρόνια πίσω αν το πας, έχω μεγαλώσει με ανθρώπους μέσα από εκεί, που είναι μεγαλοστελέχη, που τα αγαπώ και τα εκτιμώ. Με τους ανθρώπους αυτούς έχω κατά διαστήματα συνεργαστεί, τους εκτιμά και ξεκάθαρα, 100% το πρόβλημά μου δεν ήταν με τον ΑΝΤ1», ξεκαθάρισε.

«Το πρόβλημα ήταν συγκεκριμένα μέσα από το εργασιακό μου περιβάλλον με 3 άτομα», συνέχισε. «Απλά επειδή έφτασαν στα αυτιά μου πριν κάτι μέρες κάποια πράγματα, θα το πω δημόσια, ότι το έχω αφήσει στην άκρη, δεν έχω ασχοληθεί. Να πάει στην ευχή της Παναγίας. Μου ήρθε στα αυτιά, ότι το ένα από τα τρία άτομα, πιάνει ανθρώπους και τους λέει ότι είναι ντροπή να μου μιλάνε και να μην έχουν καμία επαφή. Το καλό είναι ότι ο κόσμος καταλαβαίνει 5 πράγματα», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

Εφημερίδες: Οι τίτλοι από τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (Video)

Ελένη Τσολάκη: «Είμαι νουμεράκιας – Βλέπω την τηλεθέαση και εκτός αέρα»

Fame Story: Εντυπωσιακή πρεμιέρα για την Ακαδημία (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 18:37