search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 12:56
MENU CLOSE

Ελένη Τσολάκη: «Είμαι νουμεράκιας – Βλέπω την τηλεθέαση και εκτός αέρα»

01.10.2023 07:12
tsolaki

Δήλωση στην κάμερα της εκπομπής, Καλύτερα δε γίνεται, έκανε το Σάββατο η Ελένη Τσολάκη λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα της στο OPEN.

Η παρουσιάστρια επιστρέφει στην τηλεόραση στην πρωινή καθημερινή ζώνη με το «Πρωινό Σουσού», την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στις 09:50.

«Είμαι πολύ αγχωμένη αλλά πολύ χαρούμενη για αυτό το καινούργιο που ξεκινάμε. Ανυπομονώ να μπούμε και εμείς σε αυτή τη δύσκολη κούρσα. Ήταν πρόκληση να μπω στην καθημερινή ζώνη. Και είναι και ένα μεγάλο και δύσκολο βήμα για μένα, μου αρέσουν οι προκλήσεις. Η εκπομπή θα είναι σαν το Open Weekend», ανέφερε αρχικά.

«Τα άκουγα και εγώ, ήταν στο πλαίσιο του ρεπορτάζ αλλά η αλήθεια είναι ότι κάνουμε πρεμιέρα την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου οπότε όλα καλά. Κάτι καινούριο θέλει χρόνο για να βρούμε και εμείς τον χαρακτήρα της εκπομπής. Αλλαγές θα γίνουν, πράγματα θα διαμορφωθούν στην πορεία», πρόσθεσε.

«Τα νούμερα τηλεθέασης, επειδή είμαι νουμεράκιας τα βλέπω και τώρα που δεν είμαι στον αέρα. Είναι η πετριά που κουβαλάω!», εξήγησε.

Διαβάστε επίσης:

Fame Story: Το κόλπο του Κοκλώνη για να μην υπάρξουν spoilers

Σακελλαρόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν πήρε ποτέ την εφημερίδα να διαβάσει ένα άρθρο μου»

Τηλεθέαση: Νέα ανατροπή στις πρωινές εκπομπές – Ποιος πήρε την πρωτιά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 12:51