search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 06:10
MENU CLOSE

Σακελλαρόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν πήρε ποτέ την εφημερίδα να διαβάσει ένα άρθρο μου»

30.09.2023 19:50
sakellaropoulos

 Για την καριέρα του, την οικογένειά του αλλά και την αδυναμία που έχει στα παιδιά του μίλησε ο Μένιος Σακελλαρόπουλος στην εκπομπή «Μπαμπά-δες».

Ο αθλητικογράφος εξομολογήθηκε πως ο πατέρας του δεν ήταν υποστηρικτικός όταν αποφάσισε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να ασχοληθεί με την αθλητικογραφία.

«Ο πατέρας όταν έμαθε ότι κάνω αυτό το πράγμα, τρελάθηκε και μου έλεγε “τι δουλειά έχεις εσύ με τις μπάλες;”. Του φάνηκε περίεργο πώς ένα παιδί της Νομικής ασχολείται με ποδόσφαιρο και με μπάσκετ. Θεώρησε ότι θα μου περάσει αυτή η “μπούρδα”, έτσι τη χαρακτήριζε. Όταν του ανακοίνωσα ότι προσλήφθηκα στο “Έθνος”, το “Έθνος” των 300.000 φύλλων τότε, έπεσε ξερός. Καραμαλικός…”Το δικό μου το παιδί στο Έθνος; Ποτέ!”. Ποτέ δεν πήρε την εφημερίδα να διαβάσει ένα άρθρο του γιου του», αποκάλυψε.

«(….)Πληγώθηκα πάρα πολύ που δεν πρόλαβε την εξέλιξή μου, δεν με είδε στην τηλεόραση, δεν είδε τα βιβλία μου, το πώς κατάφερα να κάνω καριέρα, μία πορεία, αυτό ακόμα με στενοχωρεί», πρόσθεσε.

Οι τύψεις για τα παιδιά του

Σαν πατέρας, ο Μένιος Σακελλαρόπουλος χρειάστηκε αρκετά φορές να λείπει λόγω δουλειάς από σημαντικές στιγμές τους γεγονός που του δημιουργεί ενοχές.

«Κουβαλάω τύψεις και έχω δακρύσει που έλειπα από γενέθλια ή σημαντικές στιγμές των παιδιών μου εξαιτίας της δουλειάς» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Fame Story: Απόψε η μεγάλη πρεμιέρα – Τι αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης

Τηλεθέαση: Νέα ανατροπή στις πρωινές εκπομπές – Ποιος πήρε την πρωτιά

Σκεπτικισμός από τις τάσεις για την ενημέρωση και τις ψηφιακές ειδήσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50