search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:41
MENU CLOSE

Fame Story: Το κόλπο του Κοκλώνη για να μην υπάρξουν spoilers

30.09.2023 20:19
FAME-STORY

Πρεμιέρα κάνει απόψε το Fame Story.  Η εκπομπή του Νάσου Γουμενίδη, «Επί τόπου», που άρχισε σήμερα στο Open, βρέθηκε στο Γαλάτσι για να μεταφέρει το κλίμα πριν από το πρώτο live.

Ο συνεργάτης της εκπομπής, Μάνος Κοκοράκης, αποκάλυψε ότι οι πρόβες την Παρασκευή ήταν πολύωρες και εξήγησε πως οι πρόβες της κριτικής επιτροπής μαζί με τους 18 υποψήφιους σπουδαστές έγιναν σε διαφορετική ώρα προκειμένου να μην υπάρξουν spoilers.

«Υπάρχουν δίδυμα αδέρφια ανάμεσα στους 18 παίκτες. Ο Νίκος Κοκλώνης για να μη δει κανείς τους παίκτες, ενώ τους είχε κλείσει ραντεβού σε γνωστό κομμωτήριο της Αθήνας, τελικά το ακύρωσε και τους έφτιαξε όλους στα γραφεία της Barking Well, για να μην υπάρχει καμία διαρροή. Οι πρόβες γίνοντας στα στούντιο της Barking για να μην μπορεί να αποτυπώσει κανείς το οτιδήποτε», αποκάλυψε από την πλευρά του ο Νάσος Γουμενίδης.

Όσον αφορά στον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο Νάσος Γουμενίδης επανέλαβε ό,τι είχε πει ο ίδιος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Πώς δεν θα είναι στο live λόγω προβλήματος υγείας. «Μπήκε χθες στο χειρουργείο, ευτυχώς πρόλαβε ένα θέμα που είχε και σήμερα αναρρώνει», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Σακελλαρόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν πήρε ποτέ την εφημερίδα να διαβάσει ένα άρθρο μου»

Τηλεθέαση: Νέα ανατροπή στις πρωινές εκπομπές – Ποιος πήρε την πρωτιά

Σκεπτικισμός από τις τάσεις για την ενημέρωση και τις ψηφιακές ειδήσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06