search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 22:08
MENU CLOSE

Κηδεία Γιάννη Ιωαννίδη: Η συγκινητική στιγμή της συζύγου του με τον Νίκο Γκάλη

06.10.2023 22:02
gkalis sizigos ioannidi – new

Συγκλονιστικές στιγμές θρήνου και αποχαιρετισμού εκτυλίχθηκαν στο «Αλεξάνδρειο» στο τελευταίο αντίο στον Γιάννη Ιωαννίδη, που έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στη θλίψη τον ελληνικό αθλητισμό.

Ήταν όλοι εκεί, για να πουν το «τελευταίο αντίο» στον Γιάννη Ιωαννίδη, τον λατρεμένο «Ξανθό» του Άρη και του ελληνικού μπάσκετ.

Μεταξύ όλων, η σύζυγός του Γιούλα και ο Νίκος Γκάλης, οι οποίοι όταν συναντήθηκαν δεν μπόρεσαν να κρύψουν την συγκίνησή τους

Εμφανώς καταβεβλημένη, η σύζυγος του «Ξανθού» δεν μπορούσε να σταθεί και μπήκε στο αυτοκίνητο να καθίσει, κρατώντας ένα (σβηστό) τσιγάρο στο χέρι.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, μόλις ο Νίκος Γκάλης άφησε ένα κίτρινο λουλούδι στο φέρετρο του Γιάννη Ιωαννίδη, αναζήτησε τη σύζυγο του «Ξανθού», Γιούλα. Εκείνη, μόλις τον είδε, άνοιξε την αγκαλιά της και οι δυο τους ξέσπασαν σε κλάματα.

«Νίκο, δεν ξέρω αν θα μπορέσω να ζήσω από δω και πέρα» φέρεται να είπε στον Γκάλη η σύζυγος του Γιάννη Ιωαννίδη, σύμφωνα με το MEGA. Και εκείνος της απάντησε: «Θα μπορέσεις να ζήσεις, θα μπορέσουμε μαζί. Από δω και πέρα, εμείς θα είμαστε η οικογένειά σου, εγώ και η δική μου οικογένεια θα σε αγκαλιάσουμε. Θα θυμάσαι πάντα τον Γιάννη και θα είμαι εγώ ο μικρός σου αδερφός».

Διαβάστε επίσης:

Το …σάλτο μορτάλε του Αχιλλέα Μπέου πριν τις εκλογές της Κυριακής – Έπεσε στη σκηνή (Video)

Η τελευταία συνέντευξη της Χρονοπούλου: «Δεν είχα κανέναν να ρωτήσει αν είμαι καλά» (Videos)

Κρήτη: Αιματηρό συμβάν σε χωριό του Ηρακλείου – Ένας τραυματίας μετά από πυροβολισμούς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 22:08