search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 15:00
MENU CLOSE

Η τελευταία συνέντευξη της Χρονοπούλου: «Δεν είχα κανέναν να ρωτήσει αν είμαι καλά» (Videos)

06.10.2023 21:19
mairh_xronopoulou

«Δεν είχα κανέναν να ρωτήσει αν είμαι καλά». Αυτά ήταν τα χαρακτηριστικά της λόγια στην τελευταία της συνέντευξη. Η η Μαίρη Χρονοπούλου αναφερόμενη στις εξετάσεις που έκανε όταν περίμενε να δει αν πάσχει από καρκίνο εξήγησε ότι βίωσε μεγάλη μοναξιά. Η μεγάλη σταρ του κινηματογράφου εξομολογήθηκε ότι δεν της λείπει η διασκέδαση στη ζωή της αλλά «η αγκαλιά και η τρυφερότητα».

Στην εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη, που έμελλε να είναι και η τελευταία, η Μαίρη Χρονοπούλου είχε μιλήσει μεταξύ άλλων για τους έρωτες της ζωής της, τη μοναξιά, τα παιδιά που μετάνιωσε που δεν έκανε, αλλά και για τον … Στέφανο Κασσελάκη.

Η αποκλειστική αυτή συνέντευξη αυτή πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες πριν το ατύχημα που είχε σπίτι της και το οποίο της στοίχισε τη ζωή, σε εκπομπή του OPEN. 

Η αγαπημένη ηθοποιός είχε μιλήσει για το πώς ήταν η ζωή της λέγοντας ότι «στη ζωή μου δεν μου λείπει η διασκέδαση, αλλά η αγκαλιά και η τρυφερότητα. Η ζωή μου θα ήταν πιο εύκολη αν είχα κάποιον να μου συμπαρασταθεί. Περίμενα αποτελέσματα εξετάσεων να δω αν είχα καρκίνο και δεν είχα κανέναν να ρωτήσει αν είμαι καλά. Ήμουν άτυχη στην ερωτική ζωή μου και δεν μπόρεσα να κάνω παιδιά. Μοιραίες άτυχες στιγμές. Αν γύριζα πίσω τον χρόνο θα έκανα παιδιά».

Η ομορφιά και το ταλέντο της, όπως έλεγε είχε κόστος: «Οι άντρες της ζωής μου με ζήλευαν λες και ήμουν η Λουκρητία Βοργία. Περιμένω να έρθει χαρά και πίστη στη ζωή μου, περνάω μια άσχημη εποχή», είπε μεταξύ άλλων η Μαίρη Χρονοπούλου στη συνέντευξή της.

Τα τελευταία χρόνια η ζωή στάθηκε ιδιαίτερα σκληρή, καθώς επί 20 χρόνια ήταν παράλυτη. Παρόλα αυτά όπως έλεγε: « Επί 20 χρόνια ήμουν στο καροτσάκι, αλλά κάθε Δευτέρα έκανα face lifting», έλεγε χαρακτηριστικά στην συνέντευξη. 

Η Mαίρη Χρονοπούλου είχε σχολιάσει και τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, αναφέροντας ότι «έχει γοητεία, το πάει καλά. Όταν τον είδα να μιλάει έπεσε φως στον γκρίζο πολιτικό μας περίγυρο». «Ήμουν πολιτικοποιημένη, δεν υπάρχει κόμμα που να με έχει παθιάσει όπως το ΠΑΣΟΚ», σημείωσε αναφερόμενη στην πολιτική.

Διαβάστε επίσης:

Οι έρωτες της Μαίρης Χρονοπούλου: Η θύελλα με τον Πλέσσα, το πάθος με τον Μπάρκουλη, ο Πρέκας και ο γάμος με βουλευτή του ΠΑΣΟΚ

Μαίρη Χρονοπούλου: Η «γυναίκα του γλεντιού» στην αιωνιότητα – Η λαμπερή ζωή της και οι σταθμοί στην πολύχρονη καριέρα της

Μαίρη Χρονοπούλου: Τα τραγούδια της στον κινηματογράφο που άφησαν εποχή (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 15:00