search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:36
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ για βουλευτή της ΝΔ: «Εκβιάζει τους ψηφοφόρους» – «Έτσι αντιλαμβάνεται η ΝΔ την αυτοδιοίκηση»

06.10.2023 18:09
pasok new

«Πώς θα ανοίξουν οι πόρτες στην κεντρική εξουσία, αν ο κυβερνητικός βουλευτής είναι από την άλλη πλευρά;» αναρωτήθηκε ο βουλευτής Δράμας της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Κυριαζίδης, εκβιάζοντας τους ψηφοφόρους στον Δήμο Δοξάτου να στηρίξουν τον εκλεκτό του κυβερνώντος κόμματος για το… συμφέρον τους.

«Πρόκειται για μια ακόμη απόδειξη του πως αντιλαμβάνεται η Νέα Δημοκρατία την τοπική αυτοδιοίκηση και τον ρόλο της», σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ ενώ συνεχίζει: «Δεν μας εκπλήσσει, εξάλλου, καθώς ο ίδιος ο Πρωθυπουργός στην τελευταία τηλεοπτική του συνέντευξη είχε σημειώσει πως “είναι εξαιρετικά σημαντικό να γνωρίζουμε, ως κυβέρνηση, ότι μπορούμε να έχουμε ανθρώπους με τους οποίους μπορούμε να συνεννοηθούμε”.

Στις 8 Οκτωβρίου ήρθε η ώρα να ηττηθεί το τρίπτυχο της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας «αλαζονεία, παλαιοκομματισμός, ρουσφέτι»!

Στο 4:27 του βίντεο η επίμαχη αναφορά του κ. Κυριαζίδη.

Διαβάστε επίσης:

«Πυρά» Πλεύρη σε Κασσελάκη για το «θέλουμε ν’ αποκτήσουμε δύο αγόρια» – Αντίδραση και από την Ακρίτα

ΣΥΡΙΖΑ για Predator Files: Διεθνής ο διασυρμός της κυβέρνησης για τις υποκλοπές – Δεν θα επιτρέψουμε συγκάλυψη των ευθυνών Μητσοτάκη

Δώρα Αυγέρη: «Ομορφιά, αρχοντιά, λάμψη – Η Μαίρη Χρονοπούλου διέθετε αυτά τα χαρίσματα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:36