search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 20:22
MENU CLOSE

Video-σοκ από το Ισραήλ: Ένοπλοι πυροβολούν πολίτη που οδηγεί το αμάξι του

07.10.2023 13:06
israilΧ1

Ένα συγκλονιστικό βίντεο που κυκλοφόρησε, φέρεται να δείχνει έναν πολίτη να οδηγεί το αυτοκίνητό του και να δέχεται ξαφνικά πυρά από μαχητές της Χαμάς.

Σε πόλεμο βρίσκεται το Ισραήλ, μετά την επίθεση της Χαμάς και την εισβολή μαχητών της, με την ισραηλινή αστυνομία να σημειώνει ότι μαίνονται μάχες σε 14 σημεία από 60 «τρομοκράτες» που εισέβαλαν στη χώρα.

Νωρίτερα, κάτοικοι πόλεων στο νότιο Ισραήλ έκαναν λόγο για ένοπλους μαχητές που κυκλοφορούσαν στους δρόμους των πόλεων και πυροβολούσαν προς πάσα κατεύθυνση, ακόμα και προς τους περαστικούς ή στους τοίχους των σπιτιών.

Σε αυτό το πλαίσιο, ένα συγκλονιστικό βίντεο που κυκλοφόρησε, φέρεται να δείχνει έναν πολίτη να οδηγεί το αυτοκίνητό του και να δέχεται ξαφνικά πυρά από μαχητές της Χαμάς.

Στη συνέχεια το όχημα φαίνεται να εκτρέπεται της πορείας του, με τον οδηγό προφανώς βαριά τραυματισμένο και ανήμπορο να το ελέγξει και να καταλήγει πάνω σε άλλα, παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Διαβάστε επίσης:

Ισραήλ: Καταδικάζει τις επιθέσεις η ευρωπαϊκή ηγεσία – «H τρομοκρατία στην πιο απεχθή μορφή»

Γερμανία: Στις κάλπες Βαυαρία και Έσση – Το διακύβευμα, οι κραδασμοί και ο …Σολτς

Πρέσβης Ισραήλ στην Ελλάδα για την επίθεση της Χαμάς: Θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 20:14