search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 09:38
MENU CLOSE

«Πλακώθηκαν» στον αέρα Μπέος – Ηλιόπουλος: «Τι δουλειά κάνεις ρε συ και σε βλέπουμε στο παράθυρο;» – «Καραγκιοζιλίκι!»

08.10.2023 20:29
iliopoulos_beos

Ανέβηκαν οι τόνοι στον αέρα του ΣΚΑΪ ανάμεσα στον Αχιλλέα Μπέο και τον Νάσο Ηλιόπουλο.

Ο Αχιλλέας Μπέος τηλεφώνησε και ζήτησε να παρέμβη όταν ο Νάσος Ηλιόπουλος άφησε αιχμές για ύποπτες οικονομικές δραστηριότητες στην ΠΑΕ Βόλου.

Μίλησε για «Champions League τοξικότητας» στην τοπική αυτοδιοίκηση, το οποίο «έχει κερδίσει με πάρα πολύ μεγάλη διαφορά» ο Αχιλλέας Μπέος. Μάλιστα, είπε πως αν επανεκλεγεί ο δήμαρχος Βόλου αυτό «θα είναι πολύ κακή εξέλιξη για τη δημοκρατία».

«Ο Αχιλλέας Μπέος θα έπρεπε να ελέγχεται για το τεράστιο σκάνδαλο με το Πανθεσσαλικό στάδιο», επισήμανε ο Νάσος Ηλιόπουλος και πρόσθεσε: «Επινοικιάζεται στην ΠΑΕ που χρωστάει και λεφτά. Ο δήμαρχος είναι και επιχειρηματίες, δίνει κρατικές υποδομές στην επιχείρησή του, χρωστάει λεφτά στον δήμο και η κυβέρνηση να μην κάνει ελεγκτικά τίποτα».

«Αν η ΠΑΕ Βόλος οφείλει ένα ευρώ παραιτούμαι αύριο από δήμαρχος. Δεν υπάρχει καμία παρανομία. Αυτό έχουν μάθει στον ΣΥΡΙΖΑ. Λάσπη, κατηγορίες. Να μας πει ο κύριος Ηλιόπουλος… Τι δουλειά κάνεις ρε συ και σε βλέπουμε στο παράθυρο; Στο 4% θα καταλήξει ο ΣΥΡΙΖΑ ανεπάγγελτε!», ανέφερε ο Αχιλλέας Μπέος.

«Αυτό το καραγκιοζιλίκι επειδή έχει ξαναγίνει σε αυτό τον σταθμό να βγαίνει ο κύριος Μπέος και να λέει καφρίλες δεν θα το κάνουμε. Ένα debate με τον αντίπαλό σου έκανες ή κρυβόσουν;» του απάντησε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Οι 10 περιφέρειες και δήμοι που βγάζουν πολιτικό μήνυμα – και θα προσέξουν τα κόμματα

Στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στυλίδα: Μήνυση κατέθεσε η αδελφή του Γκλέτσου – Καταγγέλλει ότι δεν υπήρχαν ψηφοδέλτια του συνδυασμού του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 09:38