ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 13:07
MENU CLOSE

Πού συμφωνούν Μητσοτάκης και Κασσελάκης

10.10.2023 22:58

Δύο πολιτικοί αρχηγοί στη Γ.Σ. του ΣΕΒ, με δύο διαφορετικές – ιδεολογικές παραμέτρους – προσεγγίσεις για την οικονομία, ωστόσο, και οι δύο συμφωνούν σε ένα πράγμα: ότι τους αρέσει το μοντέλο συμμετοχής των εργαζομένων στις επιχειρήσεις που δουλεύουν, μέσω μετοχών.

Παίρνοντας τη σκυτάλη το απόγευμα της ίδιας μέρας, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συζήτηση που είχε με τον πρόεδρο του ΣΕΒ, Δημήτρη Παπαλεξόπουλο, αναφέρθηκε στις νεοφυείς επιχειρήσεις τεχνολογίας που αναπτύσσονται στη χώρα ως ένα μοντέλο μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων που… πολύ του αρέσει, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «πιστεύω ότι αυτές οι επιχειρήσεις έχουν και πολλά να μας διδάξουν – όλους μας και τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις – για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν, για τη δυνατότητα που δίνουν στα στελέχη τους να γίνονται μέτοχοι – και όχι απλά συμμέτοχοι – στην ίδια την επιχειρηματική προσπάθεια. Είναι ένα μοντέλο που αποδεδειγμένα δουλεύει».

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντοπούλου για Κασσελάκη: «Δεν είναι ένα μωρό που παραγγέλνει το αδελφάκι του»

Μητσοτάκης στον ΣΕΒ: «Εφικτός ο στόχος για μέσο μισθό 1.500 ευρώ στο τέλος της 4ετίας – Η χώρα μπορεί να γίνει εξαγωγέας ενέργειας»

ΣΥΡΙΖΑ: Επίσκεψη Κασσελάκη στις ΗΠΑ την Κυριακή – Θα έχει και επαφές με την ομογένεια

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 13:06
Exit mobile version