search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 20:52
MENU CLOSE

Έφη Παπαθεοδώρου: Η περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της – «Σταμάτησε η καρδιά, έκανα εγχείρηση» (Video)

11.10.2023 09:02
efi-papatheodoroy-new

Μια σοβαρή περιπέτεια πέρασε με την υγεία της η Έφη Παπαθεοδώρου, το καλοκαίρι, με την ηθοποιό να κάνει λόγο για μια μεγάλη δοκιμασία.

Η τηλεοπτική «Θεοπούλα» του «Παρά Πέντε» επισήμανε ότι ακόμα ταλαιπωρείται, καθώς πλέον έχει τοποθετηθεί βηματοδότης.

«Το καλοκαίρι ήμουν στο χωριό, στα Σιταράλωνα, στη λίμνη Τριχωνίδα. Έπαθα κολάπσους (collapsus), σταμάτησε η καρδιά κι έβαλα βηματοδότη. Είμαι χάλια. Είμαι σε μετεγχειρητική κατάσταση. Έχει πέσει ο αιματοκρίτης μου. Είμαι ξαπλωμένη. Έκανα εγχείρηση, έβαλα βηματοδότη» ανέφερε, μεταξύ άλλων, μιλώνατς στην εφημερίδα «ON time».

Αναφερόμενη στον ρόλο της στη δημοφιλή σειρά που την έκανε ιδιαίτερα αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό, τόνισε ότι έπαιρνε και η ίδια χαρά από το γέλιο που πρόσφερε στους τηλεθεατές.

«Αυτό που με ικανοποίησε ήταν ότι επιτέλους μπορούσα να δίνω στον κόσμο αυτό που είχα από τη φύση μου, το γέλιο και το δάκρυ σαν ηθοποιός. Αυτό ήταν μεγάλη ικανοποίηση και κάπου πήρα και την εκδίκησή μου, γιατί με είχαν αποκλείσει πολλές φορές» συνέχισε.

Τέλος, αποκάλυψε ότι είχε βιώσει πολλές φορές την απόρριψη στο θέατρο, καθώς δεν έκανε για τον ρόλο της «μοιραίας γυναίκας».

«Προφανώς, δεν ήμουν εμφανισιακά η γκόμενα. Δεν τους πήγαινα, ήθελαν κάτι άλλο και διάφορα άλλα πράγματα που δεν τα βλέπουν σε εμένα. Δεν είχα χτυπήσει πολλές πόρτες, γιατί δεν είχα οικονομική ανάγκη, δεν ήθελα κιόλας να εξευτελίζομαι. Ξέρεις τι είναι ένα νέο παιδί να χτυπά την πόρτα, να σε έχουν στη σειρά, να σου λένε σας ευχαριστούμε πολύ και θα σας ειδοποιήσουμε; Είναι πληγή μεγάλη που δεν μπορούσα να την αντέξω» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Εριέττα Κούρκουλου: «Είναι εγωιστικό να κάνουμε παιδιά την σήμερον ημέρα;»

Μαίρη Χρονοπούλου: «Οι συνθήκες του τραυματισμού της είναι περίεργες» λέει φίλος και δικηγόρος της

Αλέξανδρος Ρήγας: «Η αγαπημένη μου σειρά ήταν οι Στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 20:52