search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 22:07
MENU CLOSE

Αλέξανδρος Ρήγας: «Η αγαπημένη μου σειρά ήταν οι Στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη»

10.10.2023 19:11
rigas-new

Ο Αλέξανδρος Ρήγας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και μίλησε για τις σειρές που έχει δημιουργήσει και έχουν γίνει τεράστιες επιτυχίες.

«Τώρα πια εμένα με κάνει ευτυχισμένο ό,τι με έκανε και όταν ξεκινούσα: το να νιώθω ότι με αποδέχονται, να ταΐζω και να καλύπτω την ανάγκη μου για αποδοχή», δηλώνει ο Αλέξανδρος Ρήγας.

«Σε αυτό το στούντιο γυρίσαμε το Ντόλτσε Βίτα, τους Δυο Ξένους, το Τι Ψυχή, το Κόκκινο Δωμάτιο… μέχρι εκεί. Μετά με άλλες παραγωγές που έκανα στη συνέχεια ήμουν σε άλλα πλατό», αποκαλύπτει στη συνέχεια ο δημιουργός.

«Εμένα η αγαπημένη σειρά που έκανα ήταν οι Στάβλοι, ήταν δικό μου θέμα όμως. Το έχω ξαναπεί. Περνούσαμε όλοι πολύ καλά, ήταν μία σειρά αιρετική, ανατρεπτική, αρκετά «αυθάδικη» και «βλάσφημη».

Εκείνα τα δύο χρόνια ήταν πολύ ωραία, όπως και η τελευταία δουλειά που έκανα, στην Τούρτα της Μαμάς», παραδέχθηκε σε άλλο σημείο ο Αλέξανδρος Ρήγας.

«Είμαι 30 τόσα χρόνια σε αυτή τη δουλειά. Το ιδανικό είναι πάρα πολύ σχετικό, έχει να κάνει με την προσωπική κατάσταση που βρίσκεσαι εκείνη τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Και αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι εσύ νιώθεις καλά, απλώς οι άνθρωποι και οι συνθήκες της δουλειάς σε κάνουν να περνάς καλά», εξομολογήθηκε ο Αλέξανδρος Ρήγας

Διαβάστε επίσης:

Η Αντζελίνα Τζολί «μεταμορφώνεται» σε Μαρία Κάλλας – Οι πρώτες εικόνες (photos)

Μία Καλίφα: Το Playboy διέκοψε τη συνεργασία μαζί της για την υποστήριξη στη Χαμάς

Ζαφείρης Μελάς για Βασίλη Καρρά: «Είναι δύσκολα τα πράγματα, δεν πήγα να τον δω» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 22:06