search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 04:55
MENU CLOSE

Ζαφείρης Μελάς για Βασίλη Καρρά: «Είναι δύσκολα τα πράγματα, δεν πήγα να τον δω» (Video)

10.10.2023 13:15
karras-melas-new

Στην περιπέτεια που βιώνει αυτόν τον καιρό ο Βασίλης Καρράς με την υγεία του αναφέρθηκε ο Ζαφείρης Μελάς, αποκαλύπτοντας ότι την περασμένη βδομάδα συνομίλησε με τον τραγουδιστή.

Ερωτηθείς αν πήγε να τον δει, ο ίδιος απαντά ότι προτίμησε να μην το κάνει, καθώς δεν επιθυμεί να τον ενοχλήσει, ενώ ευχήθηκε ο φίλος του να ξεπεράσει σύντομα το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

«Μίλησα την περασμένη εβδομάδα μαζί του, είναι δύσκολα τα πράγματα απ’ ότι λένε και άλλοι, απ’ ότι ακούω κι εγώ. Δεν πήγα να τον δω, γιατί δεν θα αντέξω να τον δω. Μακάρι, εύχομαι από τον Θεό να τον έχει καλά, να γυρίσει πάλι πίσω, να έρθει κοντά μας. Μου είπε ότι ήταν καλά, τι άλλο να μου πει; Τα είπαμε βέβαια, χάρηκε πάρα πολύ που τον πήρα τηλέφωνο γιατί είχαμε να μιλήσουμε αρκετό καιρό. Δεν ήθελα να τον ενοχλήσω, γιατί σέβομαι αυτό τον Γολγοθά που τραβάει» είπε και πρόσθεσε:

«Εμείς με τον Βασίλη περάσαμε πάρα πολλά εκείνα τα χρόνια. Μαζί “σκαρφαλώναμε” τότε για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε. Βέβαια αυτός έκανε πάρα πολλές μεγάλες επιτυχίες, γνώρισε περισσότερη δόξα από εμένα και καλά έκανε και το χαίρομαι αυτό γιατί είναι αδελφός μου, φίλος μου. Ποτέ δεν κοιταχτήκαμε λοξά, πάντα μιλάγαμε με τα μάτια καρφωμένα ο ένας στον άλλον. Είμαστε και θα παραμείνουμε φίλοι».

Διαβάστε επίσης:

Η Αντζελίνα Τζολί «μεταμορφώνεται» σε Μαρία Κάλλας – Οι πρώτες εικόνες (photos)

Κατερίνα Λέχου: «Άργησα να ενηλικιωθώ – Το πλήρωσα το τίμημα» (Videos)

Αλμπέρτο Εσκενάζυ: Πήγε καλεσμένος σε εκπομπή και έδειξαν φωτογραφία άλλου – «Αυτός δεν είμαι εγώ» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 02:05