search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 20:09
MENU CLOSE

Κατερίνα Λέχου: «Άργησα να ενηλικιωθώ – Το πλήρωσα το τίμημα» (Videos)

10.10.2023 10:24
katerina-lexoy-new

Για τη συμμετοχή της στη σειρά «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 μίλησε η Κατερίνα Λέχου, αναφερόμενη – μεταξύ άλλων- στη σχέση της με τον σύζυγό της η οποία μετρά -πλέον- 16 χρόνια.

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2NightShow», η ηθοποιός μίλησε επίσης για την απόφασή της να αφήσει αργά το πατρικό της και την οικογενειακή θαλπωρή κάνοντας λόγο για ένα τίμημα το οποίο πλήρωσε.

«Όταν ήμουν υπό τη σκέπη της οικογένειάς μου, αυτό είχε ένα μεγάλο τίμημα γιατί άργησα πάρα πολύ να ενηλικιωθώ και να ανδρωθώ. Αλλά εντάξει πλήρωσα αυτό το τίμημα. Θα ήθελα να είχα ενηλικιωθεί στην ώρα μου κι όχι τόσο αργά. Έφυγα 34-35 χρονών από το σπίτι. Είναι πολύ αργά, δεν είναι σωστό, δεν είναι υγιές» είπε και πρόσθεσε:

«Για να μην κάνω συμβιβασμούς και να μπορώ να λέω όχι. Θα έπρεπε να φύγω νωρίτερα και να έχω το θάρρος να εξασφαλίσω αυτά τα λεφτά με έναν άλλο τρόπο. Δεν θα έκανα πράγματα που δεν μου άρεσαν, άρα θα έκανα μία άλλη δουλειά. Αλλά αυτή η λύση με βόλευε, ήταν πιο εύκολη με τις δυσκολίες της όμως γιατί σου στερούνται πράγματα. Όταν έφυγα από τους γονείς μου, ήμουν ένα χρόνο στο σπίτι με τις κούτες».

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Λέχου αναφέρθηκε στην καθημερινότητά της στην οποία -όπως τόνισε- προασπαθεί να τηρεί ένα πρόγραμμα που εκτός από καλλίγραμμο σώμα, τής χαρίζει υγεία. Έτσι, φροντίζει να κοιμάται 8 ώρες, να τρέφεται σωστά αλλά και να γυμνάζεται, επισημαίνει.

«Έχω αντίσταση στα πράγματα. Δεν κάνω κάτι, αν δεν το θέλω, προσπαθώ να είμαι ο εαυτός μου. Στην καριέρα μου πάντα ακολουθούσα το ένστικτό μου χωρίς να κάνω εκπτώσεις. Το μυστικό που είμαι 16 χρόνια με τον σύζυγό μου είναι ότι και οι δύο δεν σταματήσαμε ποτέ να φροντίζουμε τη σχέση μας. Πιστεύω στο κακό μάτι, είναι ενέργεια. Θα μπορούσε κάτι να πάει στραβά από κακό μάτι. Ενέργειες υπάρχουν γύρω μας, σημασία έχει πόσο ισχυροί είμαστε για να οχυρωθούμε» είπε αναφερόμενη στον σύζυγό της, ενώ μιλώντας για τα βίαι περιστατικά που ολοένα αυξάνονται, τα αποδίδει σε ένα ποσοστό τουλάχιστον στον εγκλεισμό που βιώσαμε.

«Μετά τον εγκλεισμό υπάρχει βία. Σαν να σιγόβραζε μια χύτρα και να έφυγε ξαφνικά το καπάκι. Βλέπεις μία εκ βαθέων αγριότητα. Κάποιος σκοτώνει για ένα πάρκινγκ. Η αλήθεια είναι ότι πιεστήκαμε και πιεζόμαστε, γίνονται τόσα πράγματα, αλλά αν όλα αυτά δεν μας κάνουν πιο ανθρώπους αλλά μας κάνουν τέρατα τότε ο δρόμος δεν είναι καλός» ενέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Αλμπέρτο Εσκενάζυ: Πήγε καλεσμένος σε εκπομπή και έδειξαν φωτογραφία άλλου – «Αυτός δεν είμαι εγώ» (Video)

Σίσσυ Χρηστίδου για ομοφοβικό παραλήρημα Μπέου – «Αυτούς που τον χειροκροτούν να φοβάσαι»

Μία Καλίφα: Οι αναρτήσεις της πορνοστάρ υπέρ της Χαμάς προκαλούν οργή στα social media

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 20:09