search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 22:21
MENU CLOSE

Το ξέσπασμα της Φαίης Σκορδά κατά Μπέου που προκάλεσε την αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα

11.10.2023 16:43
skorda liagkas 430 new

Άστραψε και βρόντηξε η Φαίη Σκορδά κατά του Αχιλλέα Μπέου με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του στην επινίκια ομιλία του την Κυριακή στην οποία αναφέρθηκε με χυδαίο λόγο στον Στέφανο Κασσελάκη.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της για το γεγονός πως οι συγκεκριμένες δηλώσεις χειροκροτήθηκαν ενώ τόνισε πως όποιος καλεί τον Αχιλλέα Μπέο στην εκπομπή του το κάνει μόνο για να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης του.

Όπως παραδέχθηκε η παρουσιάστρια μάλιστα, και η ίδια έχει τηρήσει αυτούς τους κανόνες της τηλεόρασης για τα νούμερα τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Είναι όλο λάθος γιατί δεν πρόκειται αυτή η κουβέντα δεν έχει να κάνει με τις συγκεκριμένες δηλώσεις του κ. Κασσελάκη. Ο κ. Κασσελάκης εμφανίστηκε στη ζωή μας τους τελευταίους τρείς μήνες και έκανε κάποιες δηλώσεις. Διαφωνούμε με αυτές τις δηλώσεις. Ποια ήταν η πρόθεσή του; Τι πιστεύει και πώς νιώθει ο ίδιος για τα δύο αγόρια που θέλει να αποκτήσει; Δεν έχει βγει να εξηγήσει και να μιλήσει από καρδιάς. Ο τρόπος όμως που τοποθετήθηκε ήταν λάθος. Το θέμα δεν είναι ο κ. Κασσελάκης.

Το θέμα είναι τα παιδιά τα οποία υπάρχουν και που είναι απροστάτευτα και γίνονται εγκλήματα και καθημερινά ζουν σε φόβο. Δεν είναι ο κ. Κασσελάκης το θέμα. Το θέμα δεν είναι η τηλεοπτική κόντρα ανάμεσα στον κ. Μπέο, ο οποίος κρύβει πίσω από τη λαϊκότητά, την αμορφωσία του, την αυθεντικότητα. Δεν είναι αυθεντικό αυτό. “Κρύβομαι πίσω από κάτι” είναι.

Το θέμα είναι ότι αυτές οι δηλώσεις χειροκροτήθηκαν, ενώ υπάρχουν παιδιά που ζουν φοβισμένα γιατί μπορεί να αγαπούν ένα άλλο παιδί του ίδιου φύλου. Και η ζωή τα φέρνει έτσι είτε σκοτωμένα, είτε στη φυλακή είτε στην πορνεία. Και σε μια καθημερινότητα που είναι δυστυχισμένα γιατί τα κοιτούν περίεργα γιατί περιμένουν να φοράνε καλσόν. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Όποιος καλεί τον Μπέο και τους άλλους όλους – που και εγώ το έχω κάνει στη ζωή μου γιατί παρασύρθηκα από τους τηλεοπτικούς κανόνες για τα νούμερα τηλεθέασης – αυτό γίνεται μόνο για τα νούμερα τηλεθέασης γιατί αυτές οι δηλώσεις προκαλούν.

Το θέμα είναι, εσείς από το σπίτι και εμείς από δω, συμφωνούμε σε αυτά; Ότι ένα παιδί επειδή αγαπάει ένα άλλο παιδί του ίδιου φύλου, αξίζει αυτό; Και όταν γίνονται τα εγκλήματα, τι λέμε; Ποιος φταίει;».

Η αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα: «Αυτά τα λένε όσοι δεν κάνουν νούμερα»

Τα… βέλη του σε συγκεκριμένους αποδέκτες έριξε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του το πρωί της Τετάρτης.

Ο παρουσιαστής δεν δίστασε, μάλιστα, να χρησιμοποιήσει σκληρούς χαρακτηρισμούς, επισημαίνοντας ότι εκείνοι που κατηγορούν την εκπομπή του επειδή φιλοξένησε τον Αχιλλέα Μπέο, είναι εκείνοι ου δεν κάνουν νούμερα στις εκπομπές τους.

Προφανώς, η τοποθέτηση αυτή δεν ήταν παρά μια απάντηση τόσο στον Δημήτρη Ουγγαρέζο όσο και τη Φαίη Σκορδά οι οποίοι υποστήριξαν ότι εκπομπές που φιλοξενούν τέτοιες απόψεις το κάνουν για την τηλεθέαση και μόνο.

«Ποιος έβγαζε τον Αχιλλέα Μπέο να βρίζει τον Αλκίνοο Ιωαννίδη;» αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στη ραδιοφωνική του εκπομπή με τη Φαίη Σκορδά να τοποθετείται επί του θέματος ως υποστηρίζοντας πως «όσοι καλούν τον Μπέο, το κάνουν για τα νούμερα».

Τι απαντά ο Γιώργος Λιάγκας

«Το μεγαλύτερο ριάλιτι είμαστε εμείς, οι άνθρωποι της τηλεόρασης, οι οποίοι βρισκόμαστε έξω… Εγώ δεν πάω πουθενά γιατί δεν τους εκτιμώ και τους περισσότερους, αυτή είναι η αλήθεια… Τόσα χρόνια διάγω έναν μοναχικό βίο και πορεύομαι μόνος μου σε αυτή τη ζωή. Δεν έχω πολλούς φίλους δημοσιογράφους, ελάχιστους. Κι έχω προδοθεί και από τους περισσότερους, δεν έχει σημασία.

Και πορεύομαι μόνος μου και κοιτάζω στα μάτια εσάς, με τα λάθη μου, με τα συγγνώμη μου και προχωράω μπροστά επειδή εσείς μου δίνετε αυτή τη δυνατότητα και σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Αλλά το μεγαλύτερο ριάλιτι πραγματικά είμαστε εμείς, η ψευτιά όταν συναντιόμαστε και όταν αλλάζουν τετράγωνο βρίζονται όλοι σκαιότατα ο ένας με τον άλλον. Και πια τώρα το κάνετε και δημόσια», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και πρόσθεσε:

«Κάνει ο άλλος τηλεόραση και κρίνει τον άλλον που κάνει τηλεόραση. Με ποιο δικαίωμα; Αφού κι εσύ κάνεις, τον εαυτό σου τον έχεις κρίνει ποτέ; Έχεις αντιληφθεί ποτέ γιατί δεν πας καλά; Έχεις κάνει κάποια αυτοκριτική, που κρίνεις τον άλλον μονίμως; Αυτό είναι το ριάλιτι και ο κόσμος μας έχει πάρει στο ψιλό.

Τέτοια ανθρωποφαγία στην τηλεόραση μεταξύ μας… Επειδή ακούω πολλούς εκλεκτούς συναδέλφους από χθες  να κατηγορούν κάποιες εκπομπές ότι επιλέγουν θέματα για την τηλεθέαση, προφανώς! Προφανώς και επιλέγουμε θέματα που αφορούν στον κόσμο. Αυτό σημαίνει τηλεθέαση. Ένα θέμα που δεν αφορά τον κόσμο, δεν θα το προβάλλουμε. Όλοι αυτοί οι υπόλοιποι είναι οι …μητέρες Τερέζες; Κάνουν ιεραποστολή;

Προφανώς και θέλουμε να κάνουμε νούμερα τηλεθέασης, οι υπόλοιποι κάνουν ιεραποστολή στην τηλεόραση; Φιλανθρωπικό έργο κάνουμε εδώ; Δεν πληρωνόμαστε; Δεν οφείλουμε απέναντι στο κανάλι που δουλεύουμε να παρουσιάσουμε ένα ικανοποιητικό ποσοστό που μπορεί να πουλήσει διαφήμιση ο καναλάρχης και να μας πληρώσει;

Τσάμπα έρχεστε εδώ εσείς; Τι βλακεία είναι αυτή που δέρνει κάποιους; Και λένε “οι άλλοι το κάνουν για νούμερα τηλεθέασης”, ενώ οι υπόλοιποι δεν το κάνουν για νούμερα; Και ποιοι το λένε αυτό; Όσοι δεν κάνουν νούμερα. Είναι σαν να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Όλοι δείχνουν τον Μπέο, αλλά μόνο μια εκπομπή έφταιξε που τον έβγαλε, γιατί έτυχε να κάνει νούμερα εκείνη τη μέρα».

Διαβάστε επίσης:

Πασαλείμματα ενημέρωσης σε μία τηλεοπτική αρένα χωρίς φραγμούς

Σασμός – Spoiler: Ο Ανδρέας βάζει μπροστά το σατανικό του σχέδιο (Videos)

Λιάγκας: Τα «καρφιά» σε Σκορδά και Ουγγαρέζο – «Αυτά τα λένε όσοι δεν κάνουν νούμερα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 22:19