search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 22:47
MENU CLOSE

Άναυδοι στο Κόκκινο 105.5 και την Αυγή με το αιφνιδιαστικό ντου του Κασσελάκη – Τι είπε στους εργαζόμενους για τα μέσα του ΣΥΡΙΖΑ

12.10.2023 17:30
kasselakis radio

Μία έκπληξη που άφησε τους πάντες άναυδους, σχεδόν αποσβολωμένους αρχικά, αλλά τελικά ικανοποιημένους απ’ όσα άκουσαν, επιφύλαξε ο Στέφανος Κασσελάκης στους εργαζόμενους της Αυγής και του ραδιοφωνικού σταθμού Στο Κόκκινο 105.5!

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να κάνει αιφνιδιαστική και χωρίς την παραμικρή ειδοποίηση, επίσκεψη στα γραφεία των μέσων ενημέρωσης, που διαθέτει το κόμμα στην οδό Δεληγιάννη στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Πήγε λοιπόν μόνος του, συνοδευόμενος μόνο από την ασφάλειά του, χτύπησε το… κουδούνι και ουσιαστικά και με την καλή έννοια… μπούκαρε!

Αρχικά χαιρέτισε όλους τους εργαζόμενους και στη συνέχεια είδε τους εκπροσώπους τους.

Στη συζήτηση που ακολούθησε, παρείχε τη διαβεβαίωση ότι θέλει και θα στηρίξει τα μέσα ενημέρωσης, που διαθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν θα αφήσω τη δεξιά να αλωνίζει με τα δικά της μέσα».  Μάλιστα το πήγε και παρακάτω, υποσχόμενος ότι θα φροντίσει ο ίδιος και για εμπορικές συμφωνίες, που θα ενισχύουν τη βιωσιμότητα της Αυγής και του ραδιοφώνου.

Αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί.

Αφού τελείωσε η συζήτηση, έκανε… ντου στο στούντιο του Κόκκινου, την ώρα που έκανε την αθλητική της εκπομπή η Αλέκα Ζουμή! Η οποία αρχικά τα έχασε και αναγκάστηκε να διακόψει την ανταπόκριση που είχε εκείνη τη στιγμή στον αέρα η εκπομπή.

Ακούστε το απόσπασμα της εκπομπής, από την ώρα που μπαίνει απρόσκλητος στο στούντιο ο κ. Κασσελάκης:

Ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας με την Αλέκα Ζουμή και αναφερόμενος στη «μάχη» για το δήμο Αθηναίων, είπε: «Οι άνθρωποι δεν έχουν καταλάβει τι πάει να πει ενσυναίσθηση, το να νιώθεις μέσα σου. Σε όλη αυτή την πολιτική του μπλε κράτους, από την κεντρική κυβέρνηση μέχρι τις περιφέρειες και τους δήμους είναι το άκρον άωτον της εξάρτησης και της δηθενιάς. Πρέπει να τα αλλάξουμε, πρέπει να χτίσουμε από κάτω προς τα πάνω με ανθρώπους που έχουν γείωση στην κοινωνία, που έχουν όρεξη και καθαρά χέρια.

Σχετικά με τον β’ γύρο και τη στήριξη στον αντίπαλο του Κώστα Μπακογιάννη, Χάρη Δούκα, ο κ. Κασσελάκης είπε: «Μακάρι να υποστηρίξουμε τον κύριο Δούκα στον δεύτερο γύρο. Συγχαρητήρια στον κύριο Ζαχαριάδη που έδωσε έναν εξαιρετικό αγώνα για το κόμμα μας υπό πολύ δύσκολες πολιτικές συνθήκες. Είμαι περήφανος για αυτόν».

Απαντώντας σε ερώτηση για το τι βλέπει κατά τις περιοδείες του ανά τη χώρα, είπε ότι αντικρύζει «ένα πολύ μεγάλο πάθος από τον κόσμο μας να σηκώσει ανάστημα ο ΣΥΡΙΖΑ και να μπορέσει να κάνει αντεπίθεση. Το βλέπω παντού. Αυτό γεμίζει ευθύνη όλους μας. Βγαίνω έξω, ένας νέος άνθρωπος, έχω τόσους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας που κυριολεκτικά κλαίνε. Λένε “είσαι η τελευταία μας ελπίδα”. “Τι είμαι εγώ η τελευταία σας ελπίδα;” Δεν έχω προλάβει ψυχολογικά να το απορροφήσω ακόμα. Αυτό που εισπράττω είναι ότι πρέπει να στρωθώ στη δουλειά και να βρω λύσεις».

«Έχω κάνει τρεις περιοδείες στη Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα, έχω πάει δύο φορές Καρδίτσα, στο κλειστό του Παλαμά. Βλέπεις συνανθρώπους μας που έχουν αφεθεί στη μοίρα τους. Ορισμένοι αργοπεθαίνουν μόνοι τους. Είναι απάνθρωπες οι καταστάσεις και στη Λάρισα και στον Βόλο».

«Να ανασυγκροτηθούμε»

Ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε ότι «η ενότητα του χώρου μας και η διεύρυνση είναι πάρα πολύ σημαντική. Είναι υπαρξιακό θέμα για την Ελλάδα και για πάρα πολλούς νέους που είτε βλέπουν την αξιοκρατία μόνο στο εξωτερικό είτε δεν σκέφτονται καν να επιστρέψουν στην πατρίδα μας. Όπως είπα και στην ομιλία μου στον ΣΕΒ, δεν είναι δυνατόν το μεγαλύτερο εξαγωγικό προϊόν της χώρας να είναι το ανθρώπινο δυναμικό της».

«Χρειαζόμαστε να ανασυγκροτηθούμε και σαν πολιτικός χώρος και μετά το πιο σημαντικό, πρέπει να συγκροτήσουμε τη χώρα» σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

«Θέλω να μιλάω αδιαμεσολάβητα στον κόσμο»

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε ότι δεν είναι τυχαία η απογευματινή του επίσκεψη στο Κερατσίνι, και χαρακτήρισε την περιοχή «σημαδιακό μέρος για τους αγώνες που έχει δώσει ο χώρος μας. Τους τιμούμε, εμπνεόμαστε, πρέπει να χτίσουμε για το μέλλον».

Σχετικά με τον κίνδυνο της ακροδεξιάς, παρέπεμψε στα λόγια του Αλέξη Τσίπρα στο Συμβούλιο της Ευρώπης. «Πρέπει να έχουμε ρήξη βάσει ιδεών και φιλοσοφίας και να δίνουμε λύσεις στον κόσμο για να μην μπορεί να ανέβει και άλλο η ακροδεξιά. Έχουμε ευθύνη να πείσουμε τον κόσμο με γείωση στην κοινωνία. Δεν εννοώ μόνο συμμετοχή στον κοινωνικό ιστό, εννοώ αδιαμεσολάβητη επαφή. Δεν είναι τυχαίο ότι κάνω αυτή τη εκδήλωση σήμερα το βράδυ στο Κερατσίνι. Ήταν δικιά μου ιδέα. Θέλω να μιλάω αδιαμεσολάβητα στον κόσμο. Πάντα έτσι πρέπει να είναι. Θα αποδεχτώ ερωτήσεις από όλους χωρίς κανένα φίλτρο. Θέλω να έχουμε δημοκρατικές διαδικασίες».

Διαβάστε επίσης:

Αιχμές Ξυδάκη για Κασσελάκη: «Δεν γνωρίζει τα βαθύτερα πολιτικά και ιδεολογικά χαρακτηριστικά του ΣΥΡΙΖΑ» (Video)

Φάμελλος: Στηρίζουμε αυτοδιοικητικές προτάσεις και παρατάξεις με προοδευτική ατζέντα

Πικραμμένος: Ναι στους γάμους ομόφυλων, «πιο περίπλοκη» η απόκτηση παιδιών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42