search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 09:17
MENU CLOSE

Διαδοχικές συναντήσεις Ρένας Δούρου με τους Πρέσβεις Παλαιστίνης και Ισραήλ

14.10.2023 19:48
DOUROU

Τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στις διεθνείς πρωτοβουλίες για προστασία των αμάχων, για εξασφάλιση της ειρήνης και για επιστροφή στην διπλωματία στη βάση του διεθνούς δικαίου μετέφερε η Ρένα Δούρου στον Πρέσβη της Παλαιστίνης στην Ελλάδα στη διάρκεια συνάντησής τους.

Η τομεάρχης Εξωτερικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ρένα Δούρου, συναντήθηκε με τον παλαιστίνιο πρέσβη Γιουσέφ Ντορχόμ, κατόπιν αιτήματός του, με σκοπό να ενημερωθεί για τις εξαιρετικά ανησυχητικές εξελίξεις και την ανθρωπιστική κρίση στην Λωρίδα της Γάζας μετά την ανακοίνωση στρατιωτικών επιχειρήσεων από το Ισραήλ.

Την τομεάρχη συνόδευσαν ο διπλωματικός σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βαγγέλης Καλπαδάκης και η σύμβουλός της, Ελένη Τσερεζόλε.

Συνάντηση και με τον Πρέσβη του Ισραήλ

Την επιτακτική ανάγκη προστασίας των αμάχων, αποτροπής της δημιουργίας ανθρωπιστικής κρίσης και εξασφάλισης της ειρήνης με επιστροφή στην διπλωματία και σεβασμό του διεθνούς δικαίου, υπογράμμισε η Ρένα Δούρου σε συνάντηση που προηγήθηκε με τον ισραηλινό πρέσβη.

Πιο αναλυτικά, η τομεάρχης εξωτερικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ρένα Δούρου, συναντήθηκε νωρίερα σήμερα με τον Πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα, Νόαμ Κατς, κατόπιν αιτήματός του προκειμένου να συζητηθούν οι εξαιρετικά ανησυχητικές εξελίξεις στο Ισραήλ και στην Παλαιστίνη.

Διαβάστε επίσης:

Γιαννούλης: Η ακρίβεια δεν αντιμετωπίζεται με καρτελάκια στα σούπερ μάρκετ και αναρτήσεις στο διαδίκτυο

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Μαλλιά κουβάρια υπουργοί και αντιπολίτευση για τον Αγοραστό, το Χαλάνδρι, τις αποζημιώσεις και την… Παλαιστίνη!

Αθήνα-χαμός με ένα sms: O Δούκας καταγγέλλει «προβοκάτσια», ο Πλεύρης τον «χρεώνει» στον ΣΥΡΙΖΑ και ο Ζαχαριάδης κάνει μήνυση  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 09:17