search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 11:47
MENU CLOSE

Αυτοδιοικητικές εκλογές – Ζέρβας: «Σεβαστή η κρίση των πολιτών, η Θεσσαλονίκη πάνω απ’ όλα» (video)

15.10.2023 20:38
zervas_1510_1460-820_new

«Τέσσερα χρόνια μετά είμαι περήφανος που η Θεσσαλονίκη είναι όρθια και με προοπτικές. Η ετυμηγορία των πολιτών είναι σεβαστή», είπε ο απερχόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, στη δήλωσή του με την οποία αναγνώρισε την ήττα του από τον Στέλιο Αγγελούδη στις δημοτικές εκλογές.

«Σε όλη μου τη διαδρομή είχα γνώμονα μόνο ένα. Την εξέλιξη της πόλης. Οικονομική, πολιτική, αναπτυξιακή. Δεν κρύφτηκα ούτε φυγομάχησα. Η πόλη με τίμησε εκλέγοντάς με δήμαρχο πριν 4 χρόνια. Τέσσερα χρόνια μετά είμαι περήφανος που η Θεσσαλονίκη είναι όρθια και με προοπτικές. Η ετυμηγορία των πολιτών είναι σεβαστή.

Δεν είμαι ένας πολιτικός, αλλά πολίτης ανάμεσα σε ίσους που πάλεψα για τη Θεσσαλονίκη. Συγχαρητήρια στον Αγγελούδη, είμαι περήφανος που δεν θα αρχίσει την προσπάθειά του από το μηδέν. Κάναμε πολλή δουλειά και δεν πρέπει να πάει χαμένη. Θα είμαι στη διάθεση του νέου δημάρχου, για οτιδήποτε χρειαστεί. Η Θεσσαλονίκη πάνω από όλα».

Διαβάστε επίσης:

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 – Κασσελάκης: «Η πρώτη μεγάλη ρωγμή του καθεστώτος Μητσοτάκη»

Δήμος Χαλανδρίου – Β’ γύρος: Σαρώνει με πάνω από 60% ο Ρούσσος – Μεγάλη ήττα για Κρίστι Αγαπητού

Δημοτικές Εκλογές 2023: Παραδοχή ήττας από Μπακογιάννη – «Δική μου η ευθύνη του αποτελέσματος»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 11:45