search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 13:29
MENU CLOSE

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 – Κασσελάκης: «Η πρώτη μεγάλη ρωγμή του καθεστώτος Μητσοτάκη»

15.10.2023 20:10
kasselakis_1510_1460-820_new

Τα αποτελέσματα των επαναληπτικών αυτοδιοικητικών εκλογών σχολίασε, με ανάρτησή του στα social media, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

«Να τι κάνει ο προοδευτικός κόσμος όταν ενώνεται. Διώχνει γόνους, ημετέρους, διεφθαρμένους. Απόψε είναι η πρώτη νύχτα χαράς. Απόψε είναι η πρώτη μεγάλη ρωγμή του καθεστώτος Μητσοτάκη», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κασσελάκη:

«Πριν από τον πρώτο γύρο είπα αυτό που δεν έχει πει κανένας αρχηγός κόμματος ποτέ: Στον δεύτερο γύρο, θα στηρίξουμε κάθε προοδευτικό υποψήφιο. Την περασμένη Κυριακή το επανέλαβα με πάθος. Αυτός είναι ο νέος ΣΥΡΙΖΑ, αυτή είναι η Σύγχρονη Αριστερά: Με μία φωνή, συνταχθήκαμε με την πρόοδο, με τον άνθρωπο, χωρίς συμφωνίες κάτω από το τραπέζι και χωρίς ανταλλάγματα. Να τι κάνει ο προοδευτικός κόσμος όταν ενώνεται. Διώχνει γόνους, ημετέρους, διεφθαρμένους. Απόψε είναι η πρώτη νύχτα χαράς. Απόψε είναι η πρώτη μεγάλη ρωγμή του καθεστώτος Μητσοτάκη».

Διαβάστε επίσης:

Δήμος Χαλανδρίου – Β’ γύρος: Σαρώνει με πάνω από 60% ο Ρούσσος – Μεγάλη ήττα για Κρίστι Αγαπητού

Δημοτικές Εκλογές 2023: Παραδοχή ήττας από Μπακογιάννη – «Δική μου η ευθύνη του αποτελέσματος»

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Τα πρώτα αποτελέσματα στην Πάτρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 13:28