search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 13:58
MENU CLOSE

Άρης Καβατζίκης: Η έντονη αντιπαράθεση με τη Σκορδά και η επεισοδιακή αποχώρηση από εκπομπή (Video)

15.10.2023 07:29
skarda-kavatzikis-new

Μια αναδρομή στην τηλεοπτική του πορεία έκανε ο Άρης Καβατζίκης αναφερόμενος, μεταξύ άλλων, στις πιο δύσκολες στιγμές του στον χώρο των media.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «I Love ΣουΚου» ο δημοσιογράφος, που και φέτος συμμετέχει στην ομάδα του «Πάμε Δανάη», ο δημοσιογράφος μίλησε τόσο για μια μεγάλη αντιπαράθεση που είχε κατά το παρελθόν με τη Φαίη Σκορδά, όπως επίσης, για την αποχώρησή του από την εκπομπή του Κωστόπουλου και της Μπαλατσινού όπου -όπως παραδέχεται- υπερίσχυσε το θυμικό.

«Δουλεύω αρκετά χρόνια στην τηλεόραση. Επειδή κανείς δεν μου έχει προτείνει να αναλάβω το τιμόνι μίας εκπομπής, φαντάζομαι ότι μπορεί και να μη μπορώ να το κάνω ή να μην έχουν δει κάτι σε μένα οι άνθρωποι που τα αποφασίζουν» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν μου αρέσει καθόλου που οι πρωινές εκπομπές τσακώνονται μεταξύ τους. Θεωρώ πως αυτό είναι ίδιον της Ελλάδας και της ελληνικής τηλεόρασης, δεν μας ενδιαφέρει η δική μας κατσίκα αλλά η κατσίκα του γείτονα.

Έχω υποπέσει σε ατοπήματα σχολιασμού, έχω μετανιώσει πάρα πολύ για πράγματα που έχω πει αλλά χαίρομαι γιατί μεγαλώνοντας έχω μάθει όλο αυτό να το αφήνω πίσω μου και να το καταλαγιάζω. Πλέον αν δεν έχω να πω κάτι για ένα θέμα, δεν θα μιλήσω

«Η μία από τις χεορότερες στιγμές μου στη δουλειά ήταν μία πάρα πολύ έντονη αντιπαράθεση που είχα με τη Φαίη Σκορδά, που της έλεγα «εγώ τώρα θα φύγω», και η άλλη που μου έρχεται στο μυαλό είναι η περίφημη αποχώρησή μου από το πρωινό του MEGA με τον Κωστόπουλο και τη Μπαλατσινού. Εκεί μίλησε το θυμικό».

Διαβάστε επίσης:

Συγκίνηση για την «Μουρμούρα»: Το Twitter αποχαιρέτισε Καίτη, Άγγελο, Βέλη και Βουλίτσα

Συνεδριάζει εκτάκτως το ΕΣΡ για τα ομοφοβικά σχόλια Αυτιά και Χιώτη κατά Κασσελάκη

«Οδός Ζαρίφη 2»: Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα της εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 13:57