search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 10:04
MENU CLOSE

Φρίκη στη Ρόδο: Είχε φυλακίσει για 6 χρόνια γυναίκα στο σπίτι του και την εξέδιδε

16.10.2023 11:32
viasmos new


Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι ένας 50χρονος κρατούσε για έξι ολόκληρα χρόνια μια γυναίκα από τη Βουλγαρία φυλακισμένη στο σπίτι του, στη Ρόδο, προκειμένου να την εκδίδει.

Η 35χρονη σήμερα γυναίκα σώθηκε την Κυριακή, όταν η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι του -επίσης Βούλγαρου- 50χρονου άνδρα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, «ο δράστης προ ετών γνώρισε μέσω διαδικτύου και έπεισε νεαρή ομοεθνή του να ταξιδέψει στη Ρόδο με το πρόσχημα εξασφάλισης καλύτερης ποιότητας ζωής. Ωστόσο μετά την άφιξη της κοπέλας στο νησί, της αφαίρεσε τα ταξιδιωτικά έγγραφα και την κρατούσε έγκλειστη σε κατοικία εξαναγκάζοντας την με τη βία σε ερωτικές συνευρέσεις με τρίτα άτομα, έναντι αμοιβής που καρπωνόταν ο ίδιος». Παράλληλα, «της ασκούσε σωματική και ψυχολογική βία, ελέγχοντας την επικοινωνία με τα συγγενικά της πρόσωπα».

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για αρπαγή, εμπορία ανθρώπων, παράνομη βία και παράβαση του Κώδικα Μετανάστευσης.

Από την αστυνομική έρευνα στην οικία και το όχημα που χρησιμοποιούσε ο δράστης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3.587 ευρώ και 6 κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

Για την προστασία και φροντίδα της κοπέλας ενεργοποιήθηκε πρωτόκολλο συνεργασίας με κατάλληλη δομή φιλοξενίας.

Διαβάστε επίσης

Τζόκερ: Στη Δράμα το «χρυσό» δελτίο – Ο τυχερός που κέρδισε 5,6 εκατ. ευρώ

Υπογεννητικότητα: Κατέρρευσαν οι γεννήσεις λόγω ασφαλιστικού – Στοιχεία σοκ παραθέτει ο Αλέξης Μητρόπουλος

Λογαριασμοί ρεύματος: Η τιμή χρέωσης θα έρχεται εκ των προτέρων με..ραβασάκι – Όλες οι αλλαγές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 10:03