search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:51
MENU CLOSE

90χρονος βελονιστής επιτέθηκε σεξουαλικά σε 28χρονη αφού της προκάλεσε «μερική παράλυση»

28.09.2023 10:04
velonistis-viastis2

Ένας βελονιστής 90 ετών, από τη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ, χρησιμοποίησε τις βελόνες του ώστε να «προκαλέσει μερική παράλυση» σε ασθενή του προκειμένου να της επιτεθεί σεξουαλικά.

Όπως αναφέρει η New York Post, η 28χρονη Ρίβερ Λατζόις και, η οποία πήγαινε ως ασθενής στον Δρ. Σι Γινγκ Κουάι δύο φορές την εβδομάδα τα τελευταία 4 χρόνια, κατήγγειλε το περιστατικό.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, την τελευταία φορά που τον επισκέφθηκε, ο Κουάι της έβαλε τις βελόνες και στη συνέχεια άρχισε να την ξεντύνει κα να της φιλάει το σώμα.

Photo credit: ABC 13 News

Η 28χρονη γυναίκα θεωρεί ότι ο 90χρονος χρησιμοποίησε το βελονισμό ώστε να της προκαλέσει μερική παράλυση.

Όπως καταγγέλλει, ανήμπορη να κινηθεί, φώναζε για βοήθεια παρακαλώντας τον Κουάι να σταματήσει, εκείνος ωστόσο συνέχιζε την επίθεση λέγοντας παράλληλα συνεχώς «σε ευχαριστώ».

Η Λατζόις εξήγησε ότι πριν απ΄όλα αυτά τον εμπιστευόταν τυφλά, τον έβλεπε ως «παππού» της και μάλιστα του είχε στείλει πελάτες επειδή ήταν πολύ ικανοποιημένη.

Γι αυτό και θέλησε να δημοσιοποιήσει την επίθεση, προκειμένου να ενημερώσει τον κόσμο.

Μετά την καταγγελία, ασκήθηκε δίωξη σε βάρος του ηλικιωμένου βελονιστή και στη συνέχεια συνελήφθη και παραμένει κρατούμενος, ενώ η εγγύησή του ορίστηκε στις 100.000 δολάρια.

Η τοπική αστυνομία του Άσβιλ κάλεσε τυχόν άλλα θύματα του ηλικιωμένου βελονιστή να τον καταγγείλουν.

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Με μόλις δύο δολάρια κέρδισε 1,6 δισεκατομμύρια! – Άγνωστη η ταυτότητα του υπερτυχερού

Στο δικαστήριο ο Μενέντεζ και η σύζυγός του – Δήλωσε αθώος

Αμερικανός αστροναύτης και δύο Ρώσοι κοσμοναύτες επέστρεψαν στη Γη – Ρεκόρ παραμονής στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (Photos/Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07