search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 06:29
MENU CLOSE

Σαμπρίνα: Πώς αντέδρασε μετά τη σύλληψη του Παναγιώτη Λιαδέλη και του γιου τους

17.10.2023 18:28
sabrina-new

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στον Βόλο, με τις συλλήψεις του Παναγιώτη Λιαδέλη και του 19χρονου γιου του να έρχονται λίγη ώρα μετά.

Το επεισόδιο σημειώθηκε στο μπαρ όπου διατηρούν πατέρας και γιος, όταν δύο άτομα πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό έξω από το κατάστημα. Τότε τους ακολούθησαν άλλοι θαμώνες και τους τραυμάτισαν. Ο Παναγιώτης Λιαδέλης και ο γιος του συνελήφθησαν ως υπεύθυνοι του μαγαζιού.

Η τραγουδίστρια Σαμπρίνα, μητέρα του 19χρονου που συνελήφθη, μίλησε στο Live News λίγη ώρα αφότου πληροφορήθηκε τις εξελίξεις.

«Κάποιοι πυροβολούσαν, κάποιοι που ήταν μεθυσμένοι, δεν ξέρω τί ήταν αυτοί. Κάλεσαν την αστυνομία, προσπ0αθοπύσαν να τους εντοπίσουν και κάλεσαν τη αστυνομία», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Η σύλληψη του γιου που είχε αποκτήσει με τον Παναγιώτη Λιαδέλη της έχει προκαλέσει αναστάτωση. «Μίλησα με το παιδί. Καλά είναι. Από ότι μου είπε και ο δικηγόρος του, κάποιοι πυροβολούσαν έξω από το club και τρόμαξε ο κόσμος, έπεσαν κάτω, τρόμαξαν και ήθελαν να τους εντοπίσουν. Κάλεσαν την αστυνομία, αυτό ξέρω» ανέφερε η Σαμπρίνα στο Live News.

Διαβάστε επίσης:

Σταμάτης Γονίδης: «Λουκέτο» στο νυχτερινό μαγαζί που τραγουδά (video)

Netflix: Αντιδράσεις με τη δήλωση της Μίλι Μπόμπι Μπράουν για το Stranger Things – «Είμαι έτοιμη να πω ευχαριστώ και αντίο»

Αντζελίνα Τζολί: Τελευταία μέρα γυρισμάτων στην Ελλάδα – Επιβιβάστηκε στο «Christina O» (photos/video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06