search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 18:44
MENU CLOSE

Netflix: Αντιδράσεις με τη δήλωση της Μίλι Μπόμπι Μπράουν για το Stranger Things – «Είμαι έτοιμη να πω ευχαριστώ και αντίο»

17.10.2023 14:38
millie bobby brown

Μία δήλωση της Μίλι Μπόμπι Μπράουν για την άκρως επιτυχημένη σειρά του Netflix «Stranger Things» προκάλεσε τις αντιδράσεις τις δηλώσεις της ότι θέλει να τελειώνει με τον ρόλο της «Eleven».

Πιο συγκεκριμένα η ηθοποιός ξεκίνησε να παίζει στη δημοφιλή σειρά σε ηλικία μόλις 12 ετών και συνεχίζει μέχρι σήμερα. Σύντομα, η ιστορία της «Eleven» θα φτάσει στο τέλος της, με την πέμπτη και τελευταία σεζόν.

Σε συνέντευξή της, η πρωταγωνίστρια δήλωσε πως «ανυπομονεί να τελειώσει με τη σειρά, καθώς την εμποδίζει να αναλάβει νέα έργα».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Το Stranger Things παίρνει πολύ χρόνο για να κινηματογραφηθεί και με εμποδίζει από το να δημιουργήσω ιστορίες, με τις οποίες είμαι παθιασμένη. Έτσι, είμαι έτοιμη να πω “ευχαριστώ και αντίο” ».

Η δήλωσή της αυτή προκάλεσε τον εκνευρισμό του κοινού που τη γνώρισε και την αγάπησε μέσα από το Stranger Things, με πολλούς από τους θαυμαστές της να τη χαρακτηρίζουν «αχάριστη», που δεν εκτιμά τη σειρά που την έκανε διάσημη.

Σε σχόλια που άφησαν στo Τwitter οι θαυμαστές της, φαίνεται να μην είναι ευχαριστημένοι με τη δήλωσή της και ανέφεραν μεταξύ άλλων πως «το Stranger Things είναι ο μόνος λόγος που έγινε διάσημη».

«Φαντάσου να είσαι τόσο αχάριστος για τον ρόλο που σου χάρισε τέτοια φήμη και σε πληρώνει εκατομμύρια», έγραψε ένας άλλος, με ένα άλλο tweet να αναφέρει: «Γιατί τέτοιο μίσος για τον ρόλο που την έφτασε ως εδώ;».

Διαβάστε επίσης:

Αντζελίνα Τζολί: Πήγε να γίνει Μαρία Κάλλας και βγήκε… Σωτηρία Μπέλλου – Τα σχόλια στο Twitter για το «Maria» (Video)

Θάλεια Ματίκα: «Στην πιθανότητα συνδρόμου down είμαι της άποψης να προχωρήσεις σε διακοπή κύησης» (Video)

Μέγκι Ντρίο για ομοφοβικές δηλώσεις Μπέου: «Δεν το περίμενα, απογοητεύτηκα αλλά δεν θα αλλάξω γνώμη γι’ αυτόν» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 18:42