search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 05:16
MENU CLOSE

Θάλεια Ματίκα: «Στην πιθανότητα συνδρόμου down είμαι της άποψης να προχωρήσεις σε διακοπή κύησης» (Video)

17.10.2023 13:34
thaleia-matika-new

Στις δυο εγκυμοσύνες της αναφέρθηκε η Θάλεια Ματίκα, αποκαλύπτοντας ότι δεν είχε νιώσει άγχος μέχρι τη στιγμή που τής συστάθηκε να κάνει αμνιοπαρακέντηση λόγω «ύποπτων» δεικτών για σύνδρομο Down.

Με αφορμή το γεγονός αυτό, η ηθοποιός εξέφρασε την άποψή της αναφορικά με την απόφαση που θα έπαιρνε σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, δηλώνοντας ότι σε μια τέτοια περίπτωση είναι υπέρ της διακοπής της κύησης καθώς οι δυσκολίες που ακολουθούν επιβαρύνουν τόσο το ίδιο το μωρό όσο και ολόκληρη την οικογένεια.

«Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν είχα κανέναν φόβο, μέχρι να μου πουν ότι πρέπει να κάνω αμνιοπαρακέντηση, γιατί οι δείκτες ήταν περίεργοι για σύνδρομο down. Όταν άκουσα τα νέα, έπαθα σοκ, στενοχωρήθηκα και φοβήθηκα. Είπα “γιατί σε εμένα;”» είπε και πρόσθεσε:

«Παρουσίασα διαβήτη κύησης, έκανα αυστηρή διατροφή, γιατί θα επηρέαζε το έμβρυο. Στην πιθανότητα του συνδρόμου down είμαι της άποψης να προχωρήσεις στη διακοπή της κύησης. Μπαίνει η οικογένεια όλη σε ένα Γολγοθά».

Τέλος, μίλησε για την πρόταση γάμου που της έκανε ο σύζυγός της, κάνοντας λόγο για μια έκπληξη που την ενθουσίασε.

 «Η πρόταση γάμου μου ήταν ένα τεράστιο πάρτι έκπληξη που είχε διοργανώσει ο Τάσος και υπάρχει μέσα στη παράσταση. Έπαθα σοκ, συγκινήθηκα πολύ. Έχουμε έρθει σε μεγάλες αντιπαλότητες, αλλά δεν περάσαμε ποτέ σοβαρή κρίση μεταξύ μας. Μέχρι στιγμής δεν έχει περάσει ούτε από το δικό μου μυαλό, ούτε από του Τάσου ότι θα μπορούσε κάτι να διασπάσει τη σχέση μας» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Μέγκι Ντρίο για ομοφοβικές δηλώσεις Μπέου: «Δεν το περίμενα, απογοητεύτηκα αλλά δεν θα αλλάξω γνώμη γι’ αυτόν» (Video)

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Θυμάμαι να ντρέπομαι να κοιτάξω τον εαυτό μου στον καθρέφτη»

Χάιντι Κλουμ: Μας δείχνει πώς ήταν με μαγιό στα 19 της (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07