search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 16:05
MENU CLOSE

Μέγκι Ντρίο για ομοφοβικές δηλώσεις Μπέου: «Δεν το περίμενα, απογοητεύτηκα αλλά δεν θα αλλάξω γνώμη γι’ αυτόν» (Video)

17.10.2023 12:23
megki-ntrio-new

Στις ομοβοφικές δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου αναφέρθηκε η Μέγκι Ντρίο, δηλώνοντας έκπληκτη -όπως τόνισε- καθώς δεν περίμενε από τον δήμαρχο του Βόλου να προβεί σε τέτοιου είδους τοποθετήσεις.

Βέβαια, η πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM δεν τον γνωρίζει καλά -όπως παραδέχτηκε- καθώς η μόνη τους επαφή ήταν μια συνεργασία που είχαν πριν δυο περίπου χρόνια. Όσο για τα ταξίδια του στο εξωτερικό τα οποία το μοντέλο επικαλείται, μάλλον δεν αποτελούν απόδειξη ότι κάποιος δεν είναι ομοφοβικός…

Σε κάθε περίπτωση, η ίδια τόνισε ότι δεν συμφωνεί με τα λεγόμενά του, επισημαίνοντας ότι δεν περίμενε από εκείνον τέτοια συμπεριφορά.

«Αρχικά, δεν συμφωνώ με τις δηλώσεις του, όμως μπορώ να πω ότι είναι ένας άνθρωπος σωστός, ολοκληρωμένος, με αρχές και τουλάχιστον, από προσωπική εμπειρία που είχα μου φέρθηκε με τον πιο ωραίο τρόπο, δηλαδή είχαμε μια πετυχημένη συνεργασία.

Επίσης, δεν είναι ένας άνθρωπος που μπορώ να τον πω κλειστόμυαλο, είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει ταξιδέψει πολύ, τόσο εκείνος όσο και η οικογένειά του, οπότε μου φάνηκαν λίγο περίεργες οι δηλώσεις του, δηλαδή δεν το περίμενα από εκείνον.

Απογοητεύτηκα, αλλά αυτό δεν με κάνει να αλλάξω τη γνώμη μου για εκείνον. Εγώ γνώρισα έναν άνθρωπο μετρημένο ο οποίος έχει ταξιδέψει αρκετές φορές στην Αμερική κιόλας. Μάλιστα, απ’ ότι θυμάμαι ο γιος του ή οι γιοι του ζούσαν και στην Αμερική ήταν ευγενέστατος, πολύ σωστός, μας μίλησε πολύ καλά και ήταν κι άλλοι γνωστοί εκεί, όχι μόνο εγώ. Οπότε δεν καταλαβαίνω πώς του ήρθε όλο αυτό και έχει κάνει τέτοιες δηλώσεις»

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Θυμάμαι να ντρέπομαι να κοιτάξω τον εαυτό μου στον καθρέφτη»

Χάιντι Κλουμ: Μας δείχνει πώς ήταν με μαγιό στα 19 της (Photos)

Ιωάννα Τούνη: Φόβοι από την influencer μην ξεσπάσει ο 4ος Παγκόσμιος – «Που θα μας οδηγήσει το μίσος μας;»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 16:04