search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 18:02
MENU CLOSE

Ιωάννα Τούνη: Φόβοι από την influencer μην ξεσπάσει ο 4ος Παγκόσμιος – «Που θα μας οδηγήσει το μίσος μας;»

17.10.2023 10:16
Ioanna Touni_new

Η Ιωάννα Τούνη  θέλοντας να σχολιάσει την επικαιρότητα ανέβασε ένα Instagram story σχετικά με τον πόλεσμο στο Ισραήλ.

Σε ένα από τα Instagram stories της, η ίδια έκανε λόγο για το ενδεχόμενο ενός «4ου Παγκοσμίου Πολέμου», κάτι το οποίο παρόλο που διόρθωσε στη συνέχεια, δεν πέρασε απαρατήρητο από τους follwers της.

Μεταξύ άλλων, έγραψε: «Υποστηρίζω μόνο την ειρήνη! Ανεβάζω περιεχόμενο που είδα από αλλού, με άγγιξε και θεώρησα σημαντικό να το αναδημοσιεύσω! Φυσικά και υπάρχουν τρομοκράτες, αλλά οι βόμβες δεν πέφτουν σε αυτούς, πέφτουν σε γυναικόπαιδα! Μπορεί να μπει ένας τέλος σε αυτή την τρέλα; Ή θα μας οδηγήσει το μίσος μας σε 4ο παγκόσμιο πόλεμο;».

Αμέσως, το Twitter πήρε «φωτιά» με τα σχόλια της για το Μεσανατολικό.

«Μετά την ανάλυση της Τούνη υπέρ Παλαιστίνης και με τον φόβο του Δ Παγκοσμίου αναμένω ανάλογη γεωστρατηγική ανάλυση και από Γαρδέλη, Σούπερ Κική και Ευριδίκη Βαλαβάνη!» γράφει ένας χρήστης της πλατφόρμας. «Είναι και δασκάλα, πώς το πήρε το πτυχίο ήθελα να ήξερα» τόνισε ένας άλλος.

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Χατζής: Η κόρη του μιλά για το bullying που δέχτηκε λόγω καταγωγής – «Μου έλεγαν να μη φανερώνω ότι είμαι τσιγγάνα»

«Επίθεση» του Ισραήλ στην Τζίτζι Χαντίντ για τη στήριξή της στην Παλαιστίνη: «Σε βλέπουμε – Γυρνάς την πλάτη σου στα σφαγμένα μωρά»

Τέιλορ Σουίφτ: Ο σωματοφύλακάς της πηγαίνει στο Ισραήλ για να πολεμήσει τη Χαμάς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 17:55