search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 16:59
MENU CLOSE

Αντζελίνα Τζολί: Πήγε να γίνει Μαρία Κάλλας και βγήκε… Σωτηρία Μπέλλου – Τα σχόλια στο Twitter για το «Maria» (Video)

17.10.2023 14:33
tzoli-new

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «Maria», με την Αντζελίνα Τζολί να έχει, ήδη, μεταμφιεστεί στη μεγάλη ντίβα της όπερας για την ανάγκη του ρόλου.

Η χολιγουντιανή σταρ εθεάθη να κυκλοφορεί έχοντας υιοθετήσει τον χαμηλό κότσο και τα μεγάλα κοκάλινα γυαλιά που φορούσε η ελληνίδα σοπράνο, ωστόσο, οι απόψεις διίστανται αναφορικά με το αν η «μεταμόρφωση» αυτή πέτυχε.

Πολλοί ήταν οι χρήστες του Twitter που επισήμαναν ότι η εμφάνιση της Τζολί παραπέμπει περισσότερο στη Σω τηρία Μπέλλου παρά στη Μαρία Κάλλας.

«Η Αντζελίνα Τζολί έτοιμη να ξεκινήσει γυρίσματα για την ζωή της Σωτηρίας Μπέλλου», «Με τη Σωτηρία Μπέλλου μοιάζει η Αντζελίνα Τζολί! Μην το ψάχνετε!» είναι μόνο κάποια από τα πολλαπλά σχόλια στη δημοφιλή διαδικτυακή πλατφόρμα.

Τα γυρίσματα στον Πύργο Ηλείας και η αποθέωση από τους ντόπιους

Είτε η εμφάνιση πέτυχε είτε όχι, η Αντζελίνα Τζολί αποθεώθηκε στον Πύργο Ηλείας, όπου και κατέφτασε για τα γυρίσματα.

Μετά το τέλος των γυρισμάτων, η Οσκαρική Τζολί βγήκε από το θέατρο, ντυμένη και βαμμένη σαν τη Μαρία Κάλλας και κατευθύνθηκε μαζί με τον γιο της, Μάντοξ προς το αυτοκίνητο.

Έξω από το θέατρο Απόλλων, μαζεύτηκε πλήθος κόσμου, με την ηθοποιό να μην παραλείπει να χαιρετήσει τους θαυμαστές της.

Στη συνέχεια, μπήκε στη λιμουζίνα της παραγωγής και αναχώρησε για το Κατάκολο, όπου και θα συνεχιστούν τα γυρίσματα.

Προηγουμένως, το τοπικό μέσο patrisnews δημοσίευσε φωτογραφίες, αλλά και βίντεο από την άφιξη της ηθοποιού στο θέατρο.

Αυτή τη στιγμή, η ηθοποιός κατευθύνεται στη θαλαμηγό Christina O που άνηκε στον Αριστοτέλη Ωνάση τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Τούρκος ηθοποιός Haluk Bilginer.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηθοποιός έκανε γνωστή την επιθυμία της να φιλοξενηθεί στην πολυτελή θαλαμηγό, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πού θα μείνει τελικά.

Όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα, η διαμονή στη θαλαμηγό κοστίζει 100.000 ευρώ την ημέρα, ποσό που θα αναλάβει η εταιρεία παραγωγής.

Τα γυρίσματα θα διαρκέσουν συνολικά εννέα μήνες. Έχουν, ήδη, ξεκίνησει στο Παρίσι, ενώ μετά τον Πύργο Ηλείας και το Δημοτικό θέατρο Αμαλιάδας, η παραγωγή θα ταξιδέψει στη Βουδαπέστη και το Μιλάνο.

«Maria»

Βασισμένη σε αληθινές μαρτυρίες, η ταινία «Maria» ξετυλίγει την πολυτάραχη, όμορφη και τραγική ιστορία της ζωής της κορυφαίας σοπράνο και εστιάζει στις τελευταίες ημέρες της στο Παρίσι την δεκαετία του 1970. Το σενάριο το οποίο ολοκληρώθηκε πριν από την απεργία της WGA υπογράφει ο Στίβεν Νάιτ (Steven Knight), δημιουργός της σειράς «Peaky Blinders».

Η ανεξάρτητη παραγωγή έχοντας προσωρινή συμφωνία με το σωματείο SAG-AFTRA ξεκινά τα γυρίσματα τα οποία θα πραγματοποιηθούν σε διάστημα οκτώ εβδομάδων στο Παρίσι, την Ελλάδα, τη Βουδαπέστη και το Μιλάνο σύμφωνα με το Deadline.

Διαβάστε επίσης:

Θάλεια Ματίκα: «Στην πιθανότητα συνδρόμου down είμαι της άποψης να προχωρήσεις σε διακοπή κύησης» (Video)

Μέγκι Ντρίο για ομοφοβικές δηλώσεις Μπέου: «Δεν το περίμενα, απογοητεύτηκα αλλά δεν θα αλλάξω γνώμη γι’ αυτόν» (Video)

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Θυμάμαι να ντρέπομαι να κοιτάξω τον εαυτό μου στον καθρέφτη»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 16:57