search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 07:16
MENU CLOSE

Συμφιλίωση Ρήγα – Τζανακόπουλου τέσσερις μήνες μετά το επεισόδιο της 25ης Ιουνίου

18.10.2023 20:22
tzanakopoulos rigas 876- new

«Τα βρήκαν» Ρήγας – Τζανακόπουλος κατά την συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, 4 μήνες μετά το επεισόδιο που σημάδεψε την Κουμουνδούρου το βράδυ των εκλογικών αποτελεσμάτων της 25ης Ιουνίου.

Λίγο πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση του οργάνου ο Δημήτρης Τζανακόπουλος φέρεται να πλησίασε τον Παναγιώτη Ρήγα, και του ζήτησε ουσιαστικά συγγνώμη λέγοντας «ήταν λάθος μου αυτό που έγινε μετά τις εθνικές εκλογές». Η συγνώμη έγινε δεκτή από τον Παναγιώτη Ρήγα ο οποίος με τη σειρά του φέρεται να αναγνώρισε «γενναιότητα» στον Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Υπενθυμίζεται πως από την Πολιτική Γραμματεία που διεξήχθη τον Ιούλιο λίγες μέρες μετά την παραίτηση Τσίπρα, εκκρεμούσε η παραποπομπή Τζανακόπουλου στην Επιτροπή Δεοντολογίας την οποία είχε ζητήσει ο Παναγιώτης Ρήγας μετά την επίθεση που δέχτηκε το βράδυ των εκλογών, ο οποίος όπως είχε καταγγείλει, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος του πέταγε αντικείμενα και τον έπιασε από τον λαιμό. Τότε, ωστόσο, καθώς είχαν προτεραιότητα τα εσωκομματικά ζητήματα, το ζήτημα δεν συζητήθηκε και έμεινε σε εκκρεμότητα.

Πλέον, μετά τη συμφιλίωση των δύο στελεχών φαίνεται πως το θέμα λήγει εκεί και πως ο Πάνος Ρήγας δεν προτίθεται να δώσει συνέχεια.

Διαβάστε επίσης:

Ολομέλεια: Ψηφίστηκε η αναστολή των πράξεων αναγκαστικής εκτέλεσης στη Θεσσαλία

Επιμένει ο πληθωρισμός στα τρόφιμα: «Η κυβέρνηση δεν έχει μαγικές γομολάστιχες» λέει ο Χατζηδάκης

Μητσοτάκης στον ΑΝΤ1: «Προβληματική η στάση της Τουρκίας και η μη καταδίκη της Χαμάς» – Μήνυμα στις πολυεθνικές που αισχροκερδούν, «η Ελλάδα δεν είναι μπανανία»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 07:12