search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 10:23
MENU CLOSE

Βομβαρδισμός νοσοκομείου στη Γάζα: Συγκλονίζει Έλληνας κάτοικος – «Ήταν σαν σεισμός, αυτό που έγινε ήταν μακελειό»

18.10.2023 19:35
nosokomeio-new

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε το βράδυ της Τρίτης (17/10) όταν έγινε ο βομβαρδισμός του νοσοκομείου στη Γάζα περιγράφει Έλληνας κάτοικος της περιοχής.

Όπως ο ίδιος περιγράφει, έχει φύγει από το σπίτι του και έχει βρει καταφύγιο στο ένα από τα δύο μοναστήρια, που βρίσκονται γύρω από το νοσοκομείο στη Γάζα, που βομβαρδίστηκε.

Τη στιγμή της έκρηξης αναφέρει, επικράτησε πανικός: «Αυτά που γίνονται στη Γάζα είναι μακελειό. Ήταν στο νοσοκομείο περίπου 4.000 άτομα και αυτοί έριξαν έναν πύραυλο και δεν ξέρουμε ακριβώς πόσοι σκοτώθηκαν. Έγιναν σαν σεισμός, όταν χτύπησαν. Ήμουν στο μοναστήρι».

Σημείωσε επίσης μιλώντας στο Mega: «Περίπου 900 χριστιανοί έχουν έρθει εδώ (σ.σ. στο μοναστήρι). Και στο άλλο περίπου 500 άτομα. Συνολικά είναι περίπου 1500- 2000 χριστιανοί. Τα μοναστήρια βρίσκονται γύρω από το νοσοκομείο. Είναι κοντά, είναι περίπου 100 μέτρα, 200 μέτρα».

Διαβάστε επίσης:

Βέτο των ΗΠΑ στον ΟΗΕ για κατάπαυση του πυρός, πλήρης κάλυψη στο Ισραήλ από τον Μπάιντεν – Βομβάρδισαν και τέμενος στη Γάζα

Έκρηξη στο νοσοκομείο της Γάζας: Γιατροί περιγράφουν τη φρίκη που έζησαν

«Βράζει» ο αραβικός κόσμος – Έκρυθμη η κατάσταση στη Βηρυτό – Επεισόδια έξω από την αμερικανική πρεσβεία (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 10:22