search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 16:17
MENU CLOSE

Χάρης Δούκας: «Φυσικά και είμαι υπέρ του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού – Θα ανοίξω αμέσως την Βασιλίσσης Όλγας» (Video)

19.10.2023 12:51
DOUKAS NEW

Έμμεση απάντηση στα όσα είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη χθεσινή συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 έδωσε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος της Αθήνας Χάρης Δούκας για το γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι «η διπλή ανάπλαση και το γήπεδο του Παναθηναϊκού θα προχωρήσει ανεξαρτήτως των απόψεων του νέου δημάρχου».

«Το μόνο μου άγχος είναι αν προχωράει σύμφωνα με τα χρονοδαγράμματα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Δούκας για τη Διπλή Ανάπλαση, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο νέος δήμαρχος της Αθήνας θέλει να προχωρήσει γρήγορα η κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού, ενώ έκανε και μία νέα πρόταση για τη Λεωφόρο.

«Θέλω να συνεχίσει το κοστολογημένο πρόγραμμα που υπάρχει. Να γίνει ένα υπερσύγχρονο γήπεδο, πολύ ωραίο, βιοκλιματικό. Το μόνο μου άγχος είναι αν προχωράει σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα. Θέλω να δω τους ανθρώπους και τους φορείς.

Υπάρχουν κάποιες σκέψεις και για τη Λεωφόρο. Να δημιουργηθεί ίσως μία ιστορική κερκίδα για τους κατοίκους της περιοχής. Υπάρχει επίσης μεγάλο πρόβλημα με τα γήπεδα 5Χ5, θα μπορούσε να φτιαχτεί ένα μικρό γήπεδο, ιστορικό. Θέλω να προχωρήσει πολύ γρήγορα», τόνισε ο Χάρης Δούκας.

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι από τα πρώτα πράγματα που θα κάνει είναι να ανοίξει τη Βασιλίσσης Όλγας ξανά για τα ΙΧ.

Αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα που έχουν να κάνουν με την Αθήνα.

«Πρέπει να υπάρχει αστυνόμευση για την αποτροπή του εγκλήματος»

Σχετικά με το θέμα της τοποθέτησης καμερών ο κ. Δούκας δήλωσε πως «Δεν είναι η προτεραιότητά μου, στο Βέλγιο είδαμε ότι υπήρχαν κάμερες και είδαμε τους πυροβολισμούς.

Το θέμα είναι να υπάρχει αστυνομία προκειμένου να αποτρέψουμε το έγκλημα, στόχος είναι η ασφάλεια. Φώτα, κοινωνική ένταξη, αστυνόμευση και κάμερες. Ένα συνολικό πακέτο που εγώ προσωπικά θα δώσω μάχη για αυτό», εξήγησε.

«Το χρεός μου είναι να λύσω προβλήματα στις γειτονιές»

Αναφορικά με τις προτεραιότητες που έχει θέσει για την Αθήνα ο ίδιος είπε «θα δημιουργήσω ένα γραφείο για την καταπολέμηση της ενεργειακής φτώχειας»

«Εγώ πλέον είμαι δημαρχος Αθηναίων, το χρεός μου είναι να λύσω προβλήματα στις γειτονιές, με αυτό ξυπνάω και με αυτό κοιμάμαι», συμπλήρωσε

«Η νίκη είναι νίκη της Αθήνας»

Ερωτηθείς για το αν αισθάνεται ότι είναι μία προσωπική νίκη των αυτοδιοικητικών εκλογών δήλωσε: «Η νίκη είναι νίκη της Αθήνας, το μήνυμα απο εμένα είναι ότι τα προβλήματα της Αθήνας δεν έχουν χρώματα και κόμματα, είναι όλων των πολιτών.

Θέλουμε να συνεργαστουμε με όσους πολίτες θέλουν να λύσουμε προβλήματα».

Διαβάστε επίσης

Θεσσαλονίκη: Τραυματίστηκε εργαζόμενη στην καθαριότητα – Έπεσε από το απορριμματοφόρο

Πέλλα: Νεκρός 43χρονος από φωτιά σε ισόγειο διαμέρισμα

Λαύριο: Βρέθηκε πτώμα άνδρα σε θαλάσσια περιοχή – Άγνωστη η ταυτότητά του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 16:10