search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 07:21
MENU CLOSE

Action 24: Πρεμιέρες εκπομπών για φιλόζωους και λάτρεις του stand up comedy το Σάββατο

20.10.2023 18:48
action24_nees_ekmpompes

Οι νέες εκπομπές «Μουσούδες» και «Γκαράζ» προστίθενται από το Σάββατο (21/10) στο πρόγραμμα του Action 24 για τη σεζόν 2023-2024 σε εβδομαδιαία βάση.

Στην εκπομπή «Μουσούδες» (20.00) η Μαρία Κωνσταντάκη θα συναντά ζώα συντροφιάς και όχι μόνον τέτοια, θα μιλά με ειδικούς και μαζί της οι τηλεθεατές θα ανακαλύπτουν άγνωστες πληροφορίες για τις ικανότητες των κατοικίδιών και των άγριων ζώων.

Μέσα από συνεντεύξεις φιλόζωων, κτηνιάτρων, εκπαιδευτών, ζωοθεραπευτών, διασωστών, υπεύθυνων καταφυγίων και φιλοζωικών οργανώσεων, ενημερωνόμαστε για τις ευθύνες μας και εστιάζουμε στο πώς οι φίλοι μας θα ζήσουν καλύτερα. Πρόθεση των συντελευστών της εκπομπής είναι η ευαισθητοποίηση γύρω από το θέμα των αδέσποτων ζώων και η επιμόρφωση στην αντιμετώπιση απρόοπτων καταστάσεων.

Από τα παράξενα παιχνίδια της ζωής, η εκπομπή «Μουσούδες» αρχίζει λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι η εκπομπή «Πλάνα με ουρά», η οποία πρώτη έθεσε τα ζώα συντροφιάς (και όχι μόνον αυτά) και τη σχέση αλλά και τη σημασία τους στη ζωή του ανθρώπου σε κεντρική θέση στην τηλεοπτική εικόνα, ολοκλήρωσε τον κύκλο της στην ΕΡΤ.

Η εκπομπή «Γκαράζ» θα έχει πρεμιέρα δύο ώρες αργότερα (22.00) από την εκπομπή «Μουσούδες». Το «Γκαράζ» με τον Ζήση Ρούμπο- με θητεία στην σταντ απ κωμωδία- παντρεύει τα χιουμοριστικά σκέτς και τη μουσική δίνοντας «βήμα» σε νέα μουσικά ταλέντα, με προσωπική σφραγίδα, πάθος και δυναμική, για να εκφραστούν.

Σε ένα χαλαρό κλίμα, παρουσιάζουν τα τραγούδια τους, αλλά και covers άλλων καλλιτεχνών, ενώ ο Ρούμπος με το χιούμορ του, καταφέρνει να ξεδιπλώσει τις προσωπικότητες των καλλιτεχνών που φιλοξενεί με χαλαρές συνεντεύξεις. Αστεία παιχνίδια και σχολιασμός ολοκληρώνουν την εκπομπή.

Διαβάστε επίσης:

Το Ισραήλ ετοιμάζεται να κλείσει προσωρινά το Al Jazeera και άλλα ΜΜΕ

Τηλεθέαση: Με κεκτημένη φόρα παρέμεινε πρώτο το Mega και την Πέμπτη

Εκνευριστικά και βαρετά βρίσκουν τα διαφημιστικά τηλεοπτικά σποτ έξι στους δέκα Έλληνες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:44