search
ΚΥΡΙΑΚΗ 09.06.2024 01:23
MENU CLOSE

Πολάκης κατά Σκουρλέτη: «Δεν ανέχομαι να κρίνουν την επιστημονική μου αξία άσχετοι κι ανεπάγγελτοι, για να με απαξιώσουν πολιτικά»

21.10.2023 13:02
polakis_skourletis

Επίθεση κατά Σκουρλέτη εξαπέλυσε, μέσω Facebook, ο Παύλος Πολάκης για τα όσα είπε νωρίτερα στον ANT1 το στέλεχος της ΠΓ.

Ειδικότερα, ο Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας για την αυτοκριτική που δεν έγινε μετά τις εκλογές, ανέφερε -μεταξύ άλλων- ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε δει εκφωνήσεις στα θέματα της πανδημίας με τον Πολάκη να βγαίνει και να εκφράζει αντιεπιστημονικές απόψεις.

Ο βουλευτής Χανίων στην ανάρτησή του αποκαλεί τον Πάνο Σκουρλέτη «άσχετο» και «ανεπάγγελτο» και προσθέτει πως δεν ανέχεται να τον κρίνουν για την επιστημονική του αξία προκειμένου να τον απαξιώσουν πολιτικά.

«Δεν ΑΝΕΧΟΜΑΙ άλλο άσχετοι και ανεπάγγελτοι να με κριτικάρουν για τις γνώσεις μου και την ικανότητα μου σε μια προσπάθεια να με απαξιώσουν και πολιτικα!!Γιατι εγώ συνεχίζω να δουλεύω και να ασκώ την Ιατρική παρά όλη την άλλη καθημερινή αντιπολίτευση στο Μητσοτακη που ασκώ 4 χρόνια τωρα!!» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η ανάρτηση Πολάκη:

«Άκου ΠΑΝΟ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ!

Επειδή σήμερα ξεπέρασες τα όρια σε προσωπικό επίπεδο με μένα τολμώντας να πεις πως «πρόβαλλα αντιεπιστημονικές αποψεις»!

Επειδή σε σχέση με τις γνωσεις μου και την επιστήμη μου δεν δέχομαι ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ και δη από ασχετους,να σε ενημερώσω πως αυτες τις  τελευταιες 10 μερες και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά στο ΣΥΡΙΖΑ  και τρεχω πολύ ,εγώ έκανα τα παρακάτω τρία χειρουργεια (δείξτα σε κάποιον να σου πει αν ενας «μη επιστήμονας» τα κανει)

1)Κολεκτομη σε όγκο ορθοσιγμοειδους (φωτο 3)

2)Τραυματική κηλη υπερκυστικη που είχαν αποτύχει δυο χειρουργοί σε τρεις επεμβάσεις να τη διορθώσουν (φωτο 4)

3)Βραγχιακη κύστη σε νέα ασθενή μεγάλου μεγέθους που ακουμπούσε στα μεγάλα αγγεία του τραχηλου!(φωτο 5)

(Βάζω μόνο φωτογραφίες από τις αξονικές ,στη διάθεση σου και τα βίντεο των επεμβάσεων για να δεις πόσο δύσκολη δουλειά είναι και να είσαι πιο σεμνός)

Το κάνω πρώτη φορά αυτό ,αλλά δεν ΑΝΕΧΟΜΑΙ άλλο άσχετοι και ανεπάγγελτοι να με κριτικάρουν για τις γνώσεις μου και την ικανότητα μου σε μια προσπάθεια να με απαξιώσουν και πολιτικα!!Γιατι εγώ συνεχίζω να δουλεύω και να ασκώ την Ιατρική παρά όλη την άλλη καθημερινή αντιπολίτευση στο Μητσοτακη που ασκώ 4 χρόνια τωρα!!

Εσυ τι ακριβώς κάνεις;;

Γιατί εγώ είχα αξία και πριν τα αξιώματα και θα έχω και μετά από αυτα!!

Μερικοί μερικοί είχατε πριν ή θα έχετε μετά;;;

Θελουμε να συσπειρώσουμε την κοινωνία και τους ανθρωπους της πραγματικης γνώσης και επιστημοσυνης και οχι τους δήθεν και τους τίποτα που «και εμείς θα βάζαμε» !!

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΑΝΟ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ;;

Υγ για τα άλλα σε άλλη ανάρτηση,τωρα απάντησα γιατί ξεχείλισε το ποτήρι για την επιστημονική μου αξία!».

Διαβάστε επίσης:

Σκουρλέτης: Ο Τζουμάκας δεν είναι εκτός ΣΥΡΙΖΑ – O Κασελάκης δεν ξέρει το καταστατικό

Σύνοδος για την Ειρήνη στη Μέση Ανατολή σήμερα στην Αίγυπτο – Παρών και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ελληνική αγωνία για το προσφυγικό  

Κασσελάκης για επενδυτική βαθμίδα από Standard & Poor’s: «Να ανέβει το βιοτικό μας επίπεδο βαθμίδα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 09.06.2024 01:18