search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 11:55
MENU CLOSE

Κασσελάκης για επενδυτική βαθμίδα από Standard & Poor’s: «Να ανέβει το βιοτικό μας επίπεδο βαθμίδα»

21.10.2023 08:24
kassselakis

Σκωπτικό σχόλιο στα social media για την επενδυτική βαθμίδα από τη Standard & Poor’s έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

«Η επενδυτική βαθμίδα που μας έδωσε η Standard & Poor’s θα διαφημιστεί ως «πολυπόθητη» από την κυβερνητική προπαγάνδα. Πολυπόθητη για ποιον όμως, όταν πατάει πάνω στη φτωχοποίηση των πολιτών; Η επενδυτική βαθμίδα στηρίζεται στα πήλινα πόδια μίας Υγείας που καταρρέει, μίας Παιδείας που υπολειτουργεί, δημόσιων υποδομών που διαλύονται, εργασιακών δικαιωμάτων που καταπατούνται, πραγματικού εισοδήματος που μειώνεται», επισήμανε.

«Τους μήνες που έρχονται, ο ΣΥΡΙΖΑ θα βρει τον βηματισμό του -ήδη ακούει και καταγράφει τα “θέλω” της κοινωνίας- και, με τη ριζική στελεχιακή του ανανέωση, θα αποτελέσει την προοδευτική πρόταση αυτοδύναμης διακυβέρνησης», συνέχισε.

«Αντί για τεχνητούς πανηγυρισμούς από τις τελευταίες θέσεις της ευρωπαϊκής κατάταξης σε κάθε τομέα, η δική μας επιλογή είναι: Να ανέβει ο ελληνικός λαός Κοινωνική Βαθμίδα. Να ανέβει ο κρατικός μηχανισμός βαθμίδα. Να ανέβουν η Υγεία, η Παιδεία, η Δικαιοσύνη, η Διαφάνεια βαθμίδα. Να ανέβει το βιοτικό μας επίπεδο βαθμίδα», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Standard & Poor’s: Έδωσε την επενδυτική βαθμίδα στην Ελλάδα

Θεοχάρης: Όχι στη μείωση ΦΠΑ στα τρόφιμα – Ο προϋπολογισμός του 2024 «εκπέμπει» σταθερότητα

Ασφαλιστικό νομοσχέδιο: Ενισχύονται τα Ταμεία Επαγγελματικής Ασφάλισης – Έκπτωση φόρου 20% και εφάπαξ 70.000 ευρώ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 11:55