search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 17:05
MENU CLOSE

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Όταν ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ την χώρισε με δύο μόνο λέξεις

22.10.2023 20:23
BRITNEY JUSTIN

Στο μάτι του κυκλώνα έχει μπει τις τελευταίες ημέρες ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ. Μετά τα απομνημονεύματα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς που τον καίνε, έρχεται και ένα δημοσίευμα του Page Six να ρίξει λάδι στη φωτιά.

Στα απομνημονεύματα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, με τίτλο «The Woman in Me», η τραγουδίστρια αποκάλυψε πώς έκανε έκτρωση αφού έμεινε έγκυος από τον Τίμπερλέϊκ.

«Για εμένα (η εγκυμοσύνη) δεν ήταν μια τραγωδία. Αγαπούσα τον Τζάστιν τόσο πολύ. Πάντα περίμενα ότι μια ημέρα θα αποκτήσουμε οικογένεια. Απλά ήταν πολύ νωρίτερα από ό,τι περίμενα. Όμως, ο Τζάστιν σίγουρα δεν ήταν χαρούμενος για την εγκυμοσύνη. Είπε ότι δεν ήταν έτοιμος να μπει ένα μωρό στη ζωή μας, ότι ήμασταν υπερβολικά νέοι. Αν εξαρτιόταν μόνο από εμένα, δεν θα το είχα κάνει ποτέ. Όμως, ο Τζάστιν ήταν τόσο σίγουρος ότι δεν ήθελε να γίνει πατέρας», αναφέρει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο βιβλίο. 

Σειρά πήρε και το Page Six που δημοσίευσε πώς εκείνος της ανακοίνωσε τον χωρισμό τους με ένα μήνυμα δύο μονάχα λέξεων τον Φεβρουάριο του 2002.

 «It’s over»(Τελείωσε), έγραφε στο μήνυμά του ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, ο οποίος φέρεται πως ήταν θυμωμένος για την απιστία της Μπρίτνει με τον χορογράφο Γουέιντ Ρόμπσον.

Η ίδια παραδέχεται στο βιβλίο της ότι τον απάτησε.

Διαβάστε επίσης:

Μόνικα Μπελούτσι – Τιμ Μπάρτον: «Αγαπάμε την Ελλάδα» (Video)

Τι είπε ο Λευτέρης Σουλτάτος κι έκανε τη Βάσω Λασκαράκη να βουρκώσει – «Ήθελα να βλέπω τα μούτρα σου τώρα…» (Video)

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Συγκλονίζει η Δώρα Τσαμπάζη – «Τον Γενάρη ο γιος μου με ρώτησε “πού είναι ο μπαμπάς”»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 17:05