search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 20:09
MENU CLOSE

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Συγκλονίζει η Δώρα Τσαμπάζη – «Τον Γενάρη ο γιος μου με ρώτησε “πού είναι ο μπαμπάς”»

22.10.2023 13:41
dora_tzabazi

Για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε, τη ζωή μετά την απώλεια του συζύγου της και για τα παιδιά της μίλησε η Δώρα Τσαμπατζή στην εκπομπή «Δύο στις 10» της ΕΡΤ, έναν χρόνο μετά τον θάνατο του Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαϊδη.

«Η ζωή μου έχει αλλάξει πλέον. Μετά από μια τέτοια απώλεια έρχεσαι αντιμέτωπος με μία νέα πραγματικότητα, σκληρή πραγματικότητα αλλά απλώνεται μπροστά σου και μία πρόκληση, για το πώς θα πορευτείς από εδώ και πέρα. Ήταν μονόδρομος να σταθώ στα πόδια μου λόγω των παιδιών μου. Επέλεξα να μείνω στην Αθήνα γιατί βρήκα εδώ δουλειά, ήταν μια αλλαγή που την ήθελα και αρέσει και στα παιδιά», ανέφερε αρχικά η Δώρα Τσαμπάζη.

»Το βάρος της οικογένειας είχε πέσει πάνω μου, λόγω της ασθένειας του Αλέξανδρου. Όταν δεν μπορούσα να χαμογελάσω, προσποιούμουν. Δεν μπορούσα να πω ψέματα στην κόρη μου, ότι σίγουρα ο πατέρας της θα γινόταν καλά. Και η ίδια μέσα της το καταλάβαινε. Είχα μιλήσει και μιλάω ακόμα με παιδοψυχολόγους. Όταν έφυγε από τη ζωή ο Αλέξανδρος, ο γιος μου ήταν μικρός, δεν μιλούσε καν. Και λίγους μήνες μετά με ρώτησε “πού είναι ο μπαμπάς;”», συνέχισε.

«Μου λείπει η ειλικρίνειά του»

«Όσοι βιώνουμε ένα τραύμα δεν σημαίνει ότι όλη τη μέρα είμαστε μέσα σε ένα πένθος. Με βαραίνει όταν με πλησιάζουν έξω και μου λένε κορίτσι μου τι τραβάς, ενώ βρίσκομαι σε μια στιγμή χαράς. Δεν φόρεσα ποτέ μαύρα. Δεν ήθελα να συμμετέχω σε αυτό το συντηρητικό έθιμο που καταπιέζει τις γυναίκες. Έχω βγάλει μετατραυματικά μετά τον χαμό του Αλέξανδρου. Έχω στο μυαλό μου πως οτιδήποτε μου συμβαίνει, έχω καρκίνο. Πρόσφατα έκανα μια μαγνητική εγκεφάλου γιατί είχα πείσει τον εαυτό μου πως έχω όγκο στον εγκέφαλο», επισήμανε η Δώρα Τσαμπάζη.

»Εμπιστευόμουν την κρίση του περισσότερο απ’ όλους, μου λείπει η ειλικρίνειά του. Ονειρεύομαι να είμαστε καλά με τα παιδιά μου και να ζήσω το σήμερα στο 100%», τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Ζαρίφη για Λιάγκα: «Έχω πέσει κι εγώ στο στόμα του κατά καιρούς»

Νίκος Αποστολόπουλος: «Απασφάλισε» στο «Γειά σου» με τις δηλώσεις Κονδυλάτου (Video)

Κατρίν Ντενέβ: Η μούσα του Ιβ Σεν Λοράν και του Καρτιέ γιορτάζει τα 80 της χρόνια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 20:09