search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 08:04
MENU CLOSE

Κατερίνα Ζαρίφη για Λιάγκα: «Έχω πέσει κι εγώ στο στόμα του κατά καιρούς»

22.10.2023 13:31
zarifi

Για τη νέας της εκπομπή στο Open, που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα, την Ελένη Μενεγάκη, τον Γιώργο Λιάγκα και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο μίλησε η Κατερίνα Ζαρίφη στο «Χαμογέλα και Πάλι».

«Ξεκινάμε τη Δευτέρα στις 14.00 η ώρα. Σαν ψέμα μου φαίνεται αλλά είναι πραγματικότητα. Είναι ένα κόνσεπτ που θα δοκιμάσουμε για πρώτη φορά, είναι “εκπομποσίριαλ”. Δεν έχει καμία σχέση με την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, θεωρώ ότι πρωτοτυπία είναι πια το πώς θα το σερβίρεις στον άλλον», ανέφερε αρχικά.

»Θα βρεθώ για δεύτερη φορά “απέναντι” από την Ελένη Μενεγάκη. Πιστεύω ότι με όλους τους ανθρώπους στην τηλεόραση, είμαστε δίπλα και όχι απέναντι. Πάμε και εμείς να βρούμε την δική μας θέση στον ήλιο. Η ελληνική τηλεόραση χωράει πολύ κόσμο αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Η Ελένη δεν μου έχει στείλει μήνυμα για την πρεμιέρα μου. Εγώ έστειλα ένα μήνυμα για καλή επιτυχία. Αγαπώ τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τις εκρήξεις του. Θεωρώ ότι δεν θα φύγει ποτέ από την Κατερίνα Καινούργιου, τον λατρεύουν. Είναι αξιαγάπητος, τον περιμένω και στην εκπομπή μου», συνέχισε.

«Ο Γιώργος δεν ανέφερε το όνομα του Δημήτρη»

Για την κόντρα Λιάγκα και Ουγγαρέζου, η Κατερίνα Ζαρίφη είπε: «Τον Γιώργο Λιάγκα τον βλέπω πολύ χαριτωμένο. Είναι σαν παιδάκι που νευριάζει και τα λέει όλα μαζεμένα. Θεωρώ ότι ο Γιώργος Λιάγκας είναι ένας χαρισματικός παρουσιαστής, παρότι και εγώ έχω πέσει στο στόμα του κατά καιρούς. Μπορείς να πεις πολλά για τον Δημήτρη, ότι είναι ευέξαπτος και ευθύς, το μοναδικό που δεν μπορείς να πεις είναι πως είναι κακό παιδί. Ο Γιώργος δεν ανέφερε το όνομα του Δημήτρη, οπότε ας το αφήσουμε να πάει μαζί με την ”χαμένη Ατλαντίδα”».

Τέλος, η Κατερίνα Ζαρίφη είπε: «Μου αρέσουν οι ψιλοκόντρες, είναι σαν είμαστε σε μία γειτονιά. Έχει τον χαβαλέ του αρκεί να μην γίνονται προσωπικές επιθέσεις. Με είχαν επηρεάσει οι κριτικές την εποχή του “Πρωινού Καφέ”, τώρα ακούω την κριτική αλλά όχι τα κακεντρεχή σχόλια που μπορεί να αφορούν στην εξωτερική μου εμφάνιση».

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Αποστολόπουλος: «Απασφάλισε» στο «Γειά σου» με τις δηλώσεις Κονδυλάτου (Video)

Κατρίν Ντενέβ: Η μούσα του Ιβ Σεν Λοράν και του Καρτιέ γιορτάζει τα 80 της χρόνια

Στο «σφυρί» κιθάρες των Έρικ Κλάπτον και Κερτ Κομπέιν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 08:02