search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 07:43
MENU CLOSE

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν θέλω καμία σχέση με τον Λιάγκα, αλλά θα γράφω ό,τι γουστάρω επαγγελματικά»

08.10.2023 15:35
liagkas_ouggarezos

Για τον Γιώργο Λιάγκα και το θέμα που δημιουργήθηκε μεταξύ τους μίλησε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο παρουσιαστής επανέλαβε πως δεν πρόκειται να σχολιάσει κάτι που είναι απλά υπονοούμενο αλλά ξεκαθάρισε πως για τα επαγγελματικά του Γιώργου Λιάγκα θα κάνει ό,τι σχόλιο θέλει.

«Όποιος θέλει να με πει κακό παιδί να μου το πει μέσα στα μούτρα μου και από εκεί και πέρα θα κάνω ό,τι είναι να κάνω. Εγώ δεν πρόκειται να πέσω στη λούμπα να σηκώσω το γάντι που δεν το έχουν ρίξει προς την κατεύθυνσή μου. Όποιος θέλει να πει όνομα, είναι πάρα πολύ σημαντικό το όνομα για να ξέρουμε ποιον εννοεί ο καθένας και αυτός που εννοεί να απαντήσει με τον δικό του τρόπο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν θέλω να σχολιάσω την τοποθέτηση του Γιώργου Λιάγκα. Είπε ο Γιώργος ένα υπονοούμενο, η Μελέτη ένα άλλο, ο Τσουρός ένα άλλο, γιατί να κάτσω να σχολιάσω; Φυσικά και χρωστάω ευχαριστώ στον Γιώργο Λιάγκα, αλλά στα επαγγελματικά η συνεργασία μας ήταν δούναι και λαβείν. Δεν μιλάω επί προσωπικού, δεν θέλω να έχω καμία σχέση, έχω μπλοκάρει, έχει τελειώσει αυτό το θέμα. Για τον Λιάγκα θα γράφω ό,τι γουστάρω και θα λέω ότι θέλω επί επαγγελματικής βάσης», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Ποιος κέρδισε τη μεσημεριανή μάχη του Σαββάτου

Σίσσυ Χρηστίδου για Κασσελάκη: «Μου κακοφάνηκε όταν είπε ότι θέλω δύο αγόρια» (video)

Εφημερίδες: Οι τίτλοι από τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 07:36