search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 14:19
MENU CLOSE

Νίκος Αποστολόπουλος: «Απασφάλισε» στο «Γειά σου» με τις δηλώσεις Κονδυλάτου (Video)

22.10.2023 13:08
apostolopoulos_kondylatos_zoulias

Χαμός επικράτησε, το μεσημέρι της Κυριακής, στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, όταν ο Νίκος Αποστολόπουλος βγήκε στον αέρα για να σχολιάσει τις δηλώσεις που έκανε για εκείνον ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο γνωστός σχεδιαστής, αφού τα έβαλε με τον δημοσιογράφο της εκπομπής που πήρε τη συνέντευξη Κονδυλάτου, έστρεψε τα βέλη του στην παρουσιάστρια με την οποία είχε έντονο διάλογο.

«Αν είναι σχεδιαστής, το ξέρει η ιστορία της μόδας»

«Ποιος είναι αυτός που θα μιλήσει για μένα; Το παιδί αυτό έχει απόλυτο δίκιο. Πήγατε να πάρετε συνέντευξη από έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι άνεργος χρόνια, δεν έχει δουλειά, του έχουν συμβεί πάρα πολλά με τον σύντροφό του, τον Βασίλη. Τους έχουν διώξει από εκεί που έμεναν, τους έκαναν έξωση γιατί δεν πλήρωναν», απάντησε ο Νίκος Αποστολόπουλος που στη συνέχεια τα έβαλε με τη Νάνσυ Παραδεισανού.

«Έχουν συμβεί πολλά σε αυτούς τους ανθρώπους. Έχω κατανόηση γι’ αυτά που λέει, γιατί λογικό είναι μετά από όσα έχουν πάθει… Θέλουν να γίνουν δημοτικοί σύμβουλοι, το ένα, το άλλο… Αν είναι σχεδιαστής, το ξέρει η ιστορία της μόδας», είπε ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Κονδυλάτος για Αποστολόπουλο: «Αισθάνεται ότι πρέπει να βγαίνει στα κανάλια και να κάνει την κατίνα»

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Αποστολόπουλου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο Περικλής Κονδυλάτος είπε στην κάμερα του «Γεια Σου»: «Ο Νίκος Αποστολόπουλος είναι ψυχολογικά ασταθής. Έχει βρεθεί στα αζήτητα, δεν περνάει η μπογιά του και αισθάνεται ότι πρέπει να βγαίνει στα κανάλια και να κάνει την κατίνα. Έχει πει πολύ άσχημα πράγματα και για μένα. Είναι κρίμα να ευτελίζεται σε αυτή την ηλικία, μου βγάζει ότι είναι μια απελπισμένη φιγούρα. Είναι κρίμα να έχει αυτή την κατάληξη».

Διαβάστε επίσης:

Κατρίν Ντενέβ: Η μούσα του Ιβ Σεν Λοράν και του Καρτιέ γιορτάζει τα 80 της χρόνια

Στο «σφυρί» κιθάρες των Έρικ Κλάπτον και Κερτ Κομπέιν

Έλενα Κουντουρά: «Όταν μπήκα στην πολιτική αντιμετώπισα πολλά προβλήματα ως γυναίκα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 14:15