search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 01:34
MENU CLOSE

Νίκος Αποστολόπουλος: «Έχω συνευρεθεί ερωτικά σε μια σπηλιά με σταλακτίτες» (Video)

21.03.2023 10:56
apostolopoylos-new

Για τη σχέση του με τη Βίκυ Καγιά, το ειδύλλιο της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη αλλά και τη σημασία που έχει ο έρωτας στη ζωή του μίλησε ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο σχεδιαστής αναφέρθηκε και στην απιστία, αποκαλύπτοντας ότι έχει απατήσει και έχει απατηθεί.

«Με τη Βίκυ Καγιά δεν μιλάμε»

«Με την Βίκυ Καγιά δεν έχω κακές σχέσεις, αλλά δεν μιλάμε. Η Βίκυ Καγιά έκανε πρωινό και δεν της πάει. Ο Καράβας για να μιλήσει χρειάζεται να του τα διαβάσεις, οπότε τι να κάνουν; Εγώ δεν θα ήθελα για την Βίκυ να κάνει πάλι το GNTM», είπε αρχικά, ενώ αναφερόμενος στη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη τόνισε:

«Να χαριεντίζονται μπροστά σε ένα κοινό που δεν πλήρωσε γι’ αυτό; Μια φορά που είχα πάει να δω την Βανδή στα μπουζούκια, το μαγαζί είχε κλείσει πολύ σύντομα και το καλοκαίρι δεν είχε κόσμο καθόλου.

Ακούω τώρα την Ναταλία Γερμανού να λέει ότι δεν μάθαμε τον Μπισμπίκη από την Βανδή, από πού τον έμαθες εσύ; Ο Μπισμπίκης τι έχει κάνει μέχρι σήμερα στην καριέρα του; Ποιος τον ήξερε τον Μπισμπίκη; Κάνεις. Είναι 47 χρόνων, δεν είναι μπέμπης. Στα 45 έγινε γνωστός, ας μας δείξει τι είναι».

Τέλος, ο Νίκος Αποστολόπουλος μίλησε για τη θέση που έχει ο έρωτας στη ζωή του, μην παραλείποντας να μπει και σε «πικάντικες» λεπτομέρειες…

«Για έναν έρωτα έχω κάνει το Παρίσι – Λος Άντζελες… Κολιάτσου – Παγκράτι. Έχω πληγωθεί πολλές φορές από έρωτα. Έφτασα μεθυσμένος στο Παρίσι. Έβγαινα γυμνός στο μπαλκόνι γιατί ένιωθα ότι καίγομαι και ίδρωνα από την καψούρα μου. Τώρα ζω με φευγαλέους έρωτες, είναι σαν ταξίδια πικάντικα.

Να μην έχεις αυτή την βλακεία την καθημερινή. Δυστυχώς μόνο άπιστος έχω υπάρξει. Με έχουν απατήσει πολλές φορές, δεν το παίρνω χαμπάρι. Με έχει φλερτάρει σύντροφος φίλου μου και παραπέρα από αυτό, δυστυχώς. Έχω συνευρεθεί ερωτικά σε μια σπηλιά με σταλακτίτες και εδώ στο παρκινγκ από κάτω».

Διαβάστε επίσης:

Forbes: Αυτοί είναι οι σταρ με τα περισσότερα κέρδη το 2022 (Photos)

Γεωργία Καλτσή για τροχαίο: «Ξύπνησα μετά από 24 ημέρες από το κώμα – Δεν μου είχε ανακοινωθεί η παράλυση» (Videos)

Βασίλης Καρράς: Αδυνατισμένος έναν χρόνο μετά την περιπέτεια της υγείας του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 01:19