search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 18:48
MENU CLOSE

Γεωργία Καλτσή για τροχαίο: «Ξύπνησα μετά από 24 ημέρες από το κώμα – Δεν μου είχε ανακοινωθεί η παράλυση» (Videos)

21.03.2023 08:56
kaltsi-georgia-new

Για το τροχαίο που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο τον Μάρτιο του 2015 και το οποίο έκανε τη ζωή της να αλλάξει σε δευτερόλεπτα μίλησε η Γεωργία Καλτσή.

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night Show”, η πρωταθλήτρια ξιφασκίας σε αμαξίδιο, που έκανε και τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική μίλησε για εκείνες τις τρομερά δύσκολες στιγμές που βίωσε.

«Εκείνη την στιγμή ήμουν η μόνη που δεν έχασα τις αισθήσεις μου, αλλά δεν μπορούσα να βοηθήσω γιατί είχα υποστεί μια κάκωση στον νωτιαίο μυελό. Είχα παραλύσει εκείνη στην στιγμή. Δεν ένιωθα τον τραυματισμό, αλλά ότι δεν αναπνέω σωστά, μετά από κάποιες ώρες που προσπαθούσαν να μας απεγκλωβίσουν. Είχα εσωτερική αιμορραγία κι είχαν σπάσει τα πνευμόνια μου. Είχα 1% ζωή, είναι κωμικοτραγικό. Λόγω πνευμόνων στη πραγματικότητα ανέπνεα από ένα 2εύρω γιατί είχαν γεμίσει αίμα τα πνευμόνια μου. Ανταπεξήλθα σε αυτό και το σώμα μου λόγω του αθλητισμού. Οι γιατροί με συναρμολόγησαν» ανέφερε και πρόσθεσε:

«Ξύπνησα μετά από 24 ημέρες από το κώμα. Δεν μου είχε ανακοινωθεί ούτε η παράλυση, ούτε ο χαμός του φίλου μου. Δεν είχα καν τις αισθήσεις μου και δεν ήξεραν τι χαρακτήρας είμαι και πως θα το διαχειριστώ. Όταν ξύπνησα, πίστευα ότι λόγω φαρμάκων δεν κουνώ τα πόδια μου. Ήμουν σε άλλη φάση. Όταν μου είπαν ότι έχω κάνει χειρουργείο σπονδυλοδεσίας, συνειδητοποίησα ότι νιώθω τα πόδια, αλλά δεν τα ελέγχω. Εκεί μου το ανακοίνωσαν οι γιατροί. Δεν το πήρα βαριά γιατί είδα όλον τον χαμό που είχε γίνει και μου είπαν ότι «έφυγε» κι ο φίλος μου» τόνισε.

Στη συνέχεια, μίλησε για τη συμμετοχή της στη σειρά «Στα 4» όπου υποδύεται τη Στέλλα, επισημαίνοντας ότι δέχτηκε τον ρόλο επειδή το σενάριο περιέγραφε τόσο σωστά τις ανάγκες ενός ατόμου με αναπηρία.

Πρόκειται για μια μαύρη κωμωδία, ενώ όπως τονίζει η ίδια είναι η πρώτη γυναίκα σε αμαξίδιο που υποδύεται μία γυναίκα που είναι όντως σε αμαξίδιο, χωρίς να είναι ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

Βασίλης Καρράς: Αδυνατισμένος έναν χρόνο μετά την περιπέτεια της υγείας του

Νέο Scream, νέοι κανόνες: «Σε κάθε ταινία, ο Ghostface γίνεται χειρότερος» προειδοποιεί η Ortega (video)

Νίκος Μουτσινάς: Ξέσπασε με τα σχόλια για την Ελίνα Παπίλα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 18:47